Share
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
  22
  Shares

Aparent sunt criticat zilele astea pentru ca m-am asociat cu o anumita persoana. De la o imagine pana la asocierea publica cu acea persoana e mult de scris si nici nu stiu daca are sens. Dar asa pentru posteritate si pentru ca voua va place tipul asta de scandal, evenimentele au fost in felul urmator.

Badau m-a invitat la nu stiu ce conferinta de-a lui. In momentul in care m-a invitat, i-am raspuns ca da, vedem. Pana la urma n-am ajuns, iar asta am explicat-o pe aici. Aparent saptamana trecuta, a aparut un afis cu mine si Badau, in care eu eram la conferinta lui. Bineinteles fara confirmare, fara sa mi se ceara voie, fara sa fiu intrebat daca ma duc. Direct pus pe net. Am aflat de el intr-un val de muie, ca si cum eu m-as fi asociat cu omul respectiv. Nu. Nu am facut asta si nici nu l-am bagat in seama. Si nici nu am avut vreo reactie “trei saptamani”, pentru ca nu am stat sa imi bat capul cu aceasta.

Situatia e echivalenta ca si cum eu m-as asocia cu Mircea Badea. De fapt m-am asociat o data cu Mircea Badea, iar momentul respectiv a fost extrem de fructuos pentru mine. Daca nu-l mai tineti minte, click aici (link catre blogul lui Mircea Badea), veti rade. In rest de ce m-as asocia cu el sau de ce i-as raspunde lui Mircea Badea atunci cand asta a zis ca nu stiu cum m-am dus eu in genunchi sau nu stiu cum sa zgarii usile la Antena3 sa ma angajez acolo. Nu m-am dus niciodata sa ma rog de cineva sa ma anganez in Intact. Nu am fost decat o singura data in sediul antenei si atunci la GSP TV! Asa incat daca el latra, eu de ce sa il bag in seama? Ca sa ii dau atentie si importanta? Ca sa il scot in evidenta? Ca sa ii cresc audienta?

Acum intelegeti voi? Lasa-l pe Badau sa se laude. Daca ma duceam la eveniment va dadeam dreptate sa ma criticati. Asa eu ce sa ii fac daca el anunta ca face si drege si nu se intampla. E vina mea?  E vina lui si exclusiv a lui. Eu n-am nici o legatura cu asta.

Punct. Acum sa ne vedem de altele ca se prabuseste internetul romanesc. Ah. Inca una, cam am de lucru.

Cristi Dorombach - piticu.ro piticu

 

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 Responses

 1. Horea Badau

  Eu am postat afisul cu tine, dupa ce am avut confirmarea ca vei participa la dezbatere si inainte sa ma anunti ca te-ai razgandit si nu mai vrei sa vii. Lucrurile s-au desfasurat asa: acum o luna de zile te-am invitat la Atelierele Social Media Universitaria. Ti-ai dat acordul, am facut afisul, am invitat studentii. DUPA ce am postat afisul pe net (mai exact a doua zi, dupa ce l-am postat), m-ai anuntat ca te-ai razgandit si ca nu mai vii la dezbatere (sper ca decizia ta, de a te razgandi, nu a fost bazata pe presiunile altora – oricum a fost neelegant din partea ta sa ma anunti cu 3 zile ca nu mai vii la o dezbatere pe care o stabilisem impreuna, cu o luna in urma). Dupa ce m-ai anuntat ca nu mai vii, am facut UN NOU AFIS, cu Tiberiu Lovin. A fost urat din partea ta si gestul de a renunta la o dezbatere DUPA CE AI CONFIRMAT PARTICIPAREA, DUPA CE AM FACUT AFISUL SI DUPA CE AM ANUNTAT STUDENTII. La fel de urat este si sa ma acuzi ca am publicat un afis cu participarea ta. L-am publicat, dupa ce mi-ai spus ca vei participa la dezbatere si INAINTE de a ma anunta ca nu vei mai veni. Pentru conformitate, aici: http://www.facebook.com/socialmediauniversitaria?ref=ts&fref=ts

  Reply
 2. George Safta

  Aveam ceva respect pentru tine… pacat. Și uite așa se vede ce țara de oameni lași, fără opinii personale am ajuns să fim.
  Păcat că nu ai tupeu să iți susții unele păreri.

  Reply
 3. Andrei Stoiciu

  Nul cunosc pe Badau nici pe tine personal
  Dar din ce vad c a a postat ai confirmat intalnirea si nu ai mers
  Acum spui altceva
  Pe internet e mai greu sa stergi urmele… si reputatia conteaza.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.