home to blog Despre hackeri

Despre hackeri

Daca nu sunteti familiari cu tehnologia de hacking, ce face, cum face si cand face, urmariti materialul asta. Nu explica toate lucrurile, dar explica ceea ce au inteles redactorii materialului.  Pe tipul de la Cert-ro il stiu, m-am vazut o data cu el. Ce mi-a povestit m-a facut sa ma gandesc ca capacitatea noastra de a-i prinde pe hackeri e mult prea mica, iar protectia noastra … inexistenta.

 

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Despre hackeri

    1. Nici măcar. Sunt SageataVille. Niște țărani muritori de foame care sunt trimiși ca sageti. Aia care au terminat 8 clase dau ddos-uri. Mai mult nu știu.

  1. marri hackeri din romania care folossc backtrack si softuri facute de altii. ala care cica a spart serverele nasa a spart de fapt un amarat de site. cel mai tare e ala care se plimba cu antena si declara mandru “ia uite cum gasesc eu retelele nesecurizate”. asta pot sa o fac si eu cu un telefon care are wireless. reportaj facut cu picioarele si umflat ca sa para ca sintem cine stie ce it-isti.

  2. Tot auzeam de-a lungul timpului despre hackerii din valcea. Si chiar ma miram cum de nu se intereseaza ceva companii de creierele de acolo. Acum vad ca de fapt sunt niste găinari…care “nici nu stie sa vorbeasca calumea” =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.