Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Declaratiile din week-end ale presedintelui n-au facut decat sa puna gaz pe foc  in scandalul politia romana – statul roman, salarii scazute. In ideea presedintelui toata politia romana e de cacat si a incalcat legea. Nu spun ca nu e asa si nu zic ca nu ar fi avut dreptate, dar cu politia nu te pui.

Si politia a reactionat. O data presedintele si primul ministru renunta la serviciile politiei rutiere si stau in trafic. Profitand de acest fapt, politia romana ramane si fara ministrul de interne, iar astfel toti raman in aer. Pentru ca sistemul e ok, politistii apar in dispozitiv si atat.

Azi am stat 40 de  minute (patru zeci de minute) in bucata de 500 de metri intre Muzeul Satului si Arcul de Triumf. De ce? Pentru ca la Arc era inchis Kiseleff, iar 5 benzi de circulatie care veneau de pe DN1 se restrangeau in 2 benzi, pe langa altii care intrau in intersectie. In tot acest timp cateva echipaje de politie rutiera erau in intersectie. Ce faceau politistii? Nimic, stateau si se uitau la trafic bucurandu-se de blocajul creat, de faptul ca oamenii n-aveau pe ce alte strazi sa se duca, evitand sa dea prioritate cuiva sau altcuiva. La buna intelegere, descurcati-va dupa niste semafoare care nu fac fata atunci cand intersectia nu se degajeaza.

De ce statea politia si nu facea nimic? Pentru ca nu mai sunt doriti, pentru ca vor sa dea o lectie, pentru ca n-au pentru cine sa mai munceasca. Si asa salariu nu isi iau si asa nu mai au ministru sau vreun sef, nici macar presedintele sau premierul nu ii doresc.

Stiti ce faceau alti politisti in intersectia de la Charles de Gaulle, acolo unde Aviatorilor e inchis si unde se varsa din 5 benzi in doua, tot Kiseleff-ul inchis? Nimic. Trei dintre ei stateau langa un logan cu radar, iar unul …. oprea masinile ca sa traverseze pietonii in fata la Vodafone.  Intre timp intersectia si calea Dorobanti erau bara la bara.

M-am dat jos din autobuzul in care am stat 40 de minute, iar de la Arcul de Triumf pana la televiziune am mers pe jos. Autobuzul nu m-a ajuns din urma.

Si toate astea pentru ca cineva la miting a strigat: Iesi afara JAVRA ordinara, iar personajul subliniat in expresie s-a paranoizat si a facut declaratii pripite si idioate.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. Dragos Stefan

  Basescu injura > politistii il injura pe Basescu > Basescu se supara si ia masuri > politistii isi pun ambitia cu Basescu > soferii se enerveaza in trafic si dau vina pe Basescu si Boc > sentimentul se transmite mai departe in familie > DACA se ajunge la suspendare, Basescu se duce

  Reply
 2. client

  Sa taiem costurile cu angajatii din supermarketuri:

  In strainatate se practica in supermarketuri self-checkout
  http://en.wikipedia.org/wiki/Self_checkout
  adica iti platesti singur produsele cand iesi din magazin.

  De ce este eficient acest mod:
  pe deoparte pentru supermarketuri taie foarte mult din costurile cu angajatii; pentru client este eficient pentru ca nu mai este furat de casiera (ul) (kaufland, etc) de la casa de marcat prin diferite acte mizerabile, pe care ii las pe locuitorii acestei tari sa le aduca la cunostinta

  Dupa ce se va trece si la noi la acest sistem probabil ca isi vor da seama si respectivele angajate ce inseamna respect pentru client si cum un robot te-a inlocuit si te-a pus pe bara din cauza propriilor actiuni.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.