home to blog De la bacalaureat

De la bacalaureat

Azi a inceput bacul nu? Pai … iarasi eu ma nimeresc la momentul oportun ca sa aud ce si mai cum.
Nu retin datele si numele, asa ca le voi spune fara. Mergeam pe strada, iar in stanga mea se vorbea la telefon. Apoi in spatele meu se vorbea la telefon. Chiar daca ma durea maseaua, am stat atent sa aud ce discuta tipa aia la telefon asa frenetic. Vorbea cu un prof … sau diriginte, sau ceva de genul asta, clar interesat de ce a facut ea la bac. Si spunea linistita cum ea a facut si a luat 10, la oral la romana (presupun ca asta a fost prima proba). Dupa care povestea ce au facut colegii ei:
“Pai la noi in liceu notele au fost asa … la proful nostru au luat toti 10, ca a vorbit el … comisia a fost din nu stiu ce liceu, la proful celalalt au luat 9, la celalalt prof de romana, toti elevii lui au luat 8, iar restul… care cum i-a dus capul.”

Si acuma ma mai mir eu de ce  situl edu.ro pica de fiecare data, sau ma mai mir eu de ce copii care termina liceul acum … stiu exact atat de mult internet, cat exista hi5 si mass message to entire list (ma intreb daca ar cunoaste traducerea), sau sa ma mai mir de ce ministrul invatamantului nu stie sa numere pana la 12. De fapt … de ce ma mir, daca avem un ministru al educatiei care nu e de profesie profesor.

6 thoughts on “De la bacalaureat

  1. da…acum toti se dau mari corecti stii… “frate pai pe vremea mea… erau toate corecte”…hai frate sa fim seriosi… tu nu-ti dai seama ca te miri de niste chestii pe care si tu le-ai facut?… ce dreq apar acum toti desteptii sa spuna ca “mai bine inghitea” … femeia s-a descurcat bravo ei… o sa se angajeze pe 1000 de euro la Utv… ca o suge bine da… suntem in Romania … asa se face u know? …

  2. Sunt o adunatura de copcii tampiti. Profesorii vreau sa ii ajute si sa fie bine pentru toata lumea, si ei se apuca si mai ca nu striga in gura mare ca toti au luat 9 si 10.
    S-apoi sa-i mai ajute cineva?!
    haifaiv for life!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: