home to blog De doua ori pe stadion

De doua ori pe stadion

Am fost pe stadion de doua ori. Inainte de 2000. La un meci al lui FC. Arges cu niste unii, de care nu-mi amintesc cine, la Pitesti si la un meci de cupa Romaniei intre Universitatea Craiova si Steaua.

La ultimul a fost spectacol. Nici nu mai stiu cine a castigat, sau cine a pierdut. Era meci eliminatoriu, Cupa Romaniei, deci un stadion plin  cu 20 si ceva de mii de oameni, din ambele galerii. Cert e ca nu ne-am injurat, nu am strigat tampenii, nu am aruncat pe teren (inspre teren) decat suluri de role de casa de marcat. Dadea bine la spectacol. Meciul s-a terminat, spectacolul a continuat pe strazi. Scandari, fara injurii, distractie. Am ajuns ragusit acasa, fusese frumos.

Lumea care stia ce e ala un offsaid, se stie ce e ala un fault, se spuneau bancuri, erau de acord cu deciziile arbitrilor, se mancau seminte, se citeau ziare in pauze, sau in momentele moarte ale meciului.

Alea da vremuri …

4 thoughts on “De doua ori pe stadion

  1. ehh … io n-am apucat vremurile alea 😀

    io merg pe stadion de knd m-am mutat in bucuresti…adica de curand…si n-am apucat vremurile alea mijto…si fara leagea lui dragomir….:-“

  2. NU a existat meci Craiova-Steaua la care sa nu se injure, cel putin la Craiova nici inainte de ’89. Dar cum ai spus si tu, asta nu inseamna ca nu spectacol, nu ne putem simti bine.
    Ciudat e ca toata lumea discuta de injuraturile de pe stadioane, de parca ar fi singurele locuri din tara asta unde se injura 🙂 Am invatat toti sa injuram la blog sau la scoala, nu pe stadion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.