home to blog De ce nu merg cu taxiul (III)

De ce nu merg cu taxiul (III)

Am mai scris eu de ce nu merg cu taxiul. aici si aici

Si ca daca merg fac comanda pe aplicatie. Asta pana sambata trecuta cand mare mi-a fost mirarea cand m-am suit in taxi. Ok, a venit in timpul pe care l-a anuntat. Si ma gandesc sa ma sui in fata. Cand colo soferul imi zice ca are o geanta in fata. Si asa a fost. In fata avea o geanta de voiaj. Stau sa ma gandesc daca nu cumva acolo erau toate hainele taximetristului si ca omul doarme in masina.

Cand ma uit pe bord si vad asta.

20150307_225155

Da! Numarati bine. Cinci dispozitive erau lipite pe parbrizul lui. Patru aplicatii de taximetrie si un telefon care era pe Waze. Eu nu stiu acum cate aplicatii sunt in Bucuresti si nici nu ma intereseaza toate. Folosesc doar Star Taxi si speed.  Omul asta era de la Cobalcescu si avea patru aplicatii si inca un telefon.

Dupa cum puteti vedea in poza toate erau in mijlocul parbrizului, asa ca ma intreb pe unde mai vedea. Asta ca sa nu zic ca poarta ochelari. Ca daca zic ziceti ca am ceva cu ochelaristii.

Si tipul a condus exterem de repede si iresponsabil. Ok si eu merg repede, dar eu am masina, nu Logan. Bine ca nu era mazga pe jos. Loganul stiti cum face la gropi, da?

Si nu inteleg de ce oamenii ii dau astuia cinci stele. Si pana la urma, politia nu i-ar putea face nimic? Ca e in aplicatie cu nume si prenume, stiu de unde sa-l ia.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “De ce nu merg cu taxiul (III)

 1. Ok si eu merg repede, dar eu am masina ((Mercedes w211), nu Kia. Bine ca nu era mazga pe jos. Kia stiti cum face la gropi, da?

 2. Nu inteleg de ce incercati sa denigrati o breasla intreaga, doar pentru faptul ca ati avut (probabil) cateva curse neplacute…..
  Oamenii astia pana la urma va servesc si sunt responsabili pentru viata dvs pe tot parcursul cursei.
  Ar trebui sa le aratati mai mult respect!!!
  As avea si doua intrebari pentru dvs:
  1-De ce nu folositi serviciile business? (Pentru doar 3.50/Km o sa va bucurati de un autoturism din gama Mercedes)
  2-Dumneavoastra ce meserie aveti?

  1. unde vezi tu ca denigrez o breasla intreaga?

   si da, din cauza unora ca el sau a tuturor experientelor astora neplacute, toata asta se generalizeaza. pentru ca ei devin exponentii, automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.