home to blog De ce iubim femeile

De ce iubim femeile

Pentru ca exista. Pentru ca sunt frumoase si pentru ca merita toata dragostea noastra.

Continuand ideea am primit un comentariu la articolul de mai devreme pe facebook care e prea tare ca sa nu fie pus pe blog.

X este cromozomul vietii. Din punct de vedere stiintific s-ar putea concepe copii utilizand materialul genetic din doua ovule pentru a fertiliza unul dintre ele care apoi ar putea fi implantat in uterul unei femei. Ia sa vede daca s-ar putea face la fel cu “serpisorii” nostri si unde am putea sa ni-i bagam. Asadar, daca nu ar exista barbatii rasa umana reprezentata doar de femei s-ar putea perpetua fara prea multe probleme.

Din punct de vedere social, ar fi mai putina violenta. Nu am vazut foarte des la televizor ca o femeie sub influenta zeului Alcool sa violeze, talhareasca si sa omoare bieti barbati nevinovati si lipsiti de aparare. Barbatii sunt buni la munca in echipa cand vine vorba de mutat munti folosind forta bruta. Pentru a atince acelasi scop femeile isi folosesc mai putin muschii si mai mult creierul (chit ca aici intra sarmul, santajul sentimental sau de alta natura sau altele)…. 

Barbatii simt nevoia sa epateze in fata unei asistente cat mai mari pe care ei o numesc gasca. E “cool” sa iesi cu baietii la o bere sa te lauzi cu: ce ceas misto ti-ai luat, ce masina misto ti-ai luat, ce gagi misto ai mai agatat pe net. Alte domenii “importante” includ fotbalul unde toti sunt experti si bineinteles politica. Exceptand primul unde femeile nu au niciun fel de interes in cel de-al doilea or fi barbatii regi, dar si regii pe o tabla de sah sunt mutati de o mana. Pe tabla de sah a vietii piesele sunt mutate de o mana de femeie. Cand o femeie a vrut capul cuiva sau o gradina mai mare sau mai mica regele de langa ea i-a indeplinit dorinta. Sau a murit incercand.

Dar in acelasi timp femeile stiu sa aiba grija de barbatul lor. Desi poate par superficiale de multe ori pentru barbati in domenii care nu prezinta interes prea mare pentru noi (de exemplu cosmeticele) se intereseaza, se documenteaza, capata cunostinte si in timp si experienta. Cu ce sunt mai prejos fardurile decat fotbalul? Cel putin din cauza fardurilor nu se urasc si nu se omoara oamenii. Spiritul sportului a fost distrus tocmai datorita testosteronului din noi astia numiti sexul tare.

Asa ca hai sa le uram tuturor femeilor La Multi Ani de 8 Martie si sa ne gandim cu drag, recunostinta si apreciere fata de mamele, nevestele sau prietenele si fetitele noastre.

PS: O vorba frumoasa venita din inima si eventual o floare ar fi un “bonus” frumos si bine venit 😉

Catalin

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “De ce iubim femeile

 1. Faci “rating” pe spinarea neuronului meu obosit. Asta te costa o bere asa ca-ntre baieti cand ne vedem.

  PS: Scuze pentru micile greseli (pe care piticu(c) putea sa le corecteze) 🙂

 2. stai asa sa inteleg si eu: se porneste de premiza ca barbatul lipseste, ca apoi sa scrie ca rasa femeilor s-ar perpetua fara probleme in lipsa barbatilor, iar o femeie sub influenta alcoolului nu ar viola sau talhari bieti barbati neajutorati. pai ori e cu barbati ori fara…
  -vreau sa vad eu femeia, barbatul sau orice combinatie intre aceste doua, care sa faca cu creierul ceea ce se face prin efort fizic. cat despre sarm sau zambet: pe cine sa-l mai foloseasca? ca doar barbatii lipsesc… sau femeile is asa idioate sa nu stie cum functioneaza asta? daca raman doar femei oare or sa se mai sarmuiasca unele pe altele?
  ori poate nu am inteles eu la ce se referea treaba asta

   1. nu stiu cati dintre si anume neuroni mi-am folosit, dar daca pornesti de la “cum ar fi fara barbati” continua ideea fara a implica barbatii pe mai departe

 3. foarte frumos 😡 si, dennis, s`a pornit de la ideea de cum ar fi daca n`ar exista barbatii, dezvoltandu`se apoi si ajungand din nou la realitate.

  1. cum ar fi daca n-ar fi, e o treaba dezvoltata de fiecare data in jurul datei de 8 martie. din ce cauza…eu nu stiu, poate frustratii ne vor explica intr-o zi. ceea ce e sigur e ca o lume fara barbati ar fi plina de femei…

 4. iti multumesc pentru vorbele frumoase dar totusi daca nu ar fi sotul meu cred ca nu as vrea sa mai exist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.