home to blog De ce il sustin pe Basescu

De ce il sustin pe Basescu

Pentru ca pe vremea lui Iliescu si a PSD-ului stateam la furat.
Pentru ca pe vremea PSD-ului faceam abonamente tzapa la Connex numai ca sa vorbesc gratis la telefon si ca sa vand telefonul la jumatate de ora dupa oferta gratis.
Pentru ca pe vremea lui Iliescu aveam piticu.org domeniu carduit care mi-a mers un an si ceva de zile.

Pentru ca pe vremea lui Basescu mi-am gasit job.
Pentru ca pe vremea lui Basescu mi-am schimbat job-ul pe unul mai bun.
Pentru ca pe vremea lui Basescu mi-am luat laptop.
Pentru ca pe vremea lui Basescu mi-am refacut apartamentul, dupa ce pe vremea lui Iliescu am vandut 3 camere si am luat 2 camere ca sa am bani de mancare.
Pentru ca pe vremea lui Basescu am cumparat piticu.ro si mi-am permis sa ma duc de doua ori la mare pe banii mei.
Pentru ca Euro e doar 3,5 lei.
Pentru ca lucrurile se misca acum.

Si ar mai fi agrumente.

57 thoughts on “De ce il sustin pe Basescu

 1. mie nu-mi place nici unu’, dar guvernul conteaza pana la urma, guvernarea.. nu presedintele care nu ma poate ajuta chiar cu nimic: nu da legi, nu stabileste salarii minime, nu da alocatii, nu face nimic pentru mine personal

 2. Nu sunt PSD-ista, nici PN-lista si de nici o alta culaore politica, sunt doar un cetatean al acestei tari,cetatean care sufera si se gandeste cu groaza ce se va alege de tarisoara asta, cetatean care este constient ca nici un alt partid sau presedinte roman nu va mai poate face ceva pentru ROMANIA.
  Cred cu tarie ca singura modalitate de a scapa de coruptie si de mizeria in care ne aflam este sa renuntam la ROMANIA…sau…..ROMANIA sa fie condusa de un PRESEDINTE si un GUVERN de alta NATIONALITATE.
  Chiar ISTORIA noastra a romanilor ne arata asta.
  Suntem o tara de HOTI, INDOLENTI, CORUPTI, o tara plina de GUNOAIE deoarece educatia noastra ca OAMENI lasa de dorit…O tara in care nimeni nu face nimic si toti vrem totul de-a gata…o tara fara RESPECT DE SINE…. SI AS PUTEA CONTINUA.
  Cum spui tu prietene ca in 6 ani guvernul si Dl. Basescu nu puteau face nimic…PRIETENE! 6 ani inseamna o GROAZA de timp…in 6 ani s-a distrus tot ce a mai ramas dupa guvernarea PSD…in 6 ani ROMANIA a ajuns in COLAPS…6 ani inseamna enorm de mult PRIETENE pupincurist….care ai votat pentru SLOGANUL “SA TRAITI BINE!” si uite ce ne-ai facut!!!
  Cine a terfelit si a batjocorit ECONOMIA ROMANIEI mai rau decat a fost facuta in ultimi 6 ani?!?!?! CINE PRIETENE?!?!?!? CINE???
  Cine aniverseaza ziua MARINEI dupa ce a vandut FLOTA tarii? si exemple mai sunt …GANDESTE PRIETENE ca de aceea SE PRESUPUNE ca ai un CAP pe umeri!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: