home to blog De ce face PC-ul aliante ciudate cu PNL-ul

De ce face PC-ul aliante ciudate cu PNL-ul

Sa o recunoastem, alianta asta intre PNL si PC e mai rau decat nuca in perete. Daca te chinui putin, nuca aia poate sta in perete, dar alinata asta e aiurea rau de tot. De parca ar avea PNL-ul ceva de castigat din alianta asta. Pai conform celui mai recent sondaj, avem asa: PC 1.3 % din voturi, PNL 22.6% din voturi, iar PSD-ul singur 38.1% din voturi.

Deci PNL-ul neavand spatiu de emisie isi cumpara asa ceva facand aliante cu partidul conservator. Dar se bat doctrinele in cap. Ca liberalii nu sunt conservatori si conservatorii nu sunt liberali, de asta nu gadeste niciunul dintre ei pentru progreseul Romaniei. Si declaratiile de azi cum ca asta e facuta doar ca sa dea puterea jos sunt puerile.

Partea haioasa din spectacolul politic de azi a fost cand s-au dus partidele astea doua la judecatorie sa inregistreze repede magnifica alianta facuta. Dar cum Crin Antonescu a baut aseara si s-a trezit tarziu, iata ca au gasit inchis la judecatorie.

Partea trista e ca Traian Basescu are fix acelasi sprijin politic cat Dan Voicuescu.

Bine, nu o inteleg pe asta cu Antonescu pe primul loc dar fie.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “De ce face PC-ul aliante ciudate cu PNL-ul

 1. E un sondaj facut de un institut de casa al Psd comandat de postul antibasescu realitatea tv.E bine. Putea sa fie si mai putin.Plus ca e criza si Basescu a cam adunat asupra lui toate injuraturile pe tema asta.

 2. Mai, eu sunt pro PNL dar nu cred ca populatia chiar are parerea asta. Un profesor de al meu a spus ca cifrele nu mint niciodata dar oamenii prin cifre mereu. Ori este o cercetare facuta de niste miopi ori…

 3. Esti trist pentru ca Traian Basescu are numai 2%? Dupa parerea mea nu merita mai mult.

  Eu sunt trista pentru ca Antonescu a facut o mare greseala cu alianta asta cu PC. Care o fi ratiunea, nu pot sa inteleg.

   1. Doar pentru atat?Ca s-a aliat Antonescu cu motanul-sconcsul-varanul turnator VOiculescu-asta e marea minciuna.

  1. Am dat doar un exemplu. Basescu minte “natural”, cred ca in toate interviurile se strecoara minciuni. Iar alea mari sunt clasice – avem bani sa marin cu 50% salariile profesorilor. Sper ca iti aduci aminte.

 4. alianta cu pc nu are nicio ratiune sau legatura cu antenele.daca comparam timpii de emisie de care a beneficiat pnl la a3, vom vedea ca stateau bine si inainte.scopul clar al acestei prime aliante si apoi a celei cu psd este sa i se ofere udmrului alianta ceruta pentru a trece in barca opozitiei si pt a darama guvernul.si apoi, in vara, mergem la suspendare din nou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.