home to blog De ce e important un interlop impuscat?

De ce e important un interlop impuscat?

M-am trezit azi cu un interlop impuscat pe ecrane. De ce este faptul asta important? De ce a fost adus cu elicopterul la Bucuresti interlopul asta? De ce i se da asemenea importanta.

Si acum sa vedem ca interlopul asta nu are asigurare medicala, deci astia ridica un elicopter platit din asigurarea mea medicala, din serviciile medicale pe care eu nu le primesc (sau oricine altcineva) pentru un baiat care e certat cu legea si care se impusca cu altii pe strazi.

Cred ca il pot pune sub acuzare si recupera astfel prejudiciul? Nici vorba, pentru ca daca ar putea sa faca asta, o faceau deja, iar altfel nu mai era numit interlop.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “De ce e important un interlop impuscat?

 1. “sa dea bine la imagine” si de frica. de asta a venit elicopterul, ca doar nu se puteau face de bafta tratandu-l ca pe un citizen oarecare cand aveau televiziunile pe cap, apoi ca… le era frica de familia si neamurile interlopului. concluzia o trageti singuri.

 2. E si el om, are si el un suflet. Chiar daca e negru, tot suflet e. Si noi nu discriminam oamenii dupa culoarea sufletului. Suntem toleranti! Uneori mutam si trecerea de pietoni daca e cazul

 3. Uite, aici nu-s de acord. Da, e adevarat ca gestionarea asigurarilor medicale e prost facuta, dar daca e urgenta, nu ai dreptul sa judeci maniera in care i s-a acordat ajutor. Plus, chiar daca nu are asigurare de sanatate, sistemul de sanatate prevede ca trebuie stabilizat. Orice urgenta trebuie tratata in functie de gravitatea ei si pentru ca asta era impuscat s-a adus elicopterul, ca e interlop deja tine de cu totul altceva.

  1. Mda , ne-am si gasit grija cui s-o purtam …?! De zecile de pacienti care mor din nepasarea sistemului sanitar , ce mai conteaza , aia-s doar niste bieti sarantoci !!! Ce conteaza ca in saracia lor sunt “la zi” cu achitarea obligatiilor fata de sistemul de sanatate , ei sunt buni DOAR sa sustina sistemul , de care sa se bucure IN MOD REAL , doar smecherii cu bani …!!! Bleah ! 🙁

 4. amice esti idiot! in prima faza eticheta de interlop e penibila. Daca e in libertate e un cetatean ca oricare altul. In a doua faza daca va doriti sa aveti impuscaturi intre interlopi pe strazile oraselor voastre atunci va doresc ca un glont razlet sa loveasca capul unei fiinte dragi voua, de preferinta copilul.
  sunteti de vis!

 5. de unde aveti mentalitatile astea ba frate? pai daca vezi unu’ cu gatul taiat pe strada stai sa-l vezi daca e interlop sau alte chestii din astea?!

 6. eu n-am inteles nimic din logica ta:

  1. De ce nu primesti servicii medicale, ca asigurat? Cand ai fost in spital, te-au pus sa platesti spitalizarea?

  2. De ce trebuie pus sub acuzare si recuperat prejudiciul “plimbarii” cu elicopterul? Din cate stiu, o persoana care nu este asigurata beneficiaza de aceleasi servicii medicale ca un asigurat, numai ca trebuie sa le plateasca la final. N-am urmarit stirile. Interlopul a zis cumva ca nu are de gand sa plateasca spitalizarea?

  3. Ce propui? ca un lesinat pe strada/un impuscat/un aruncat de la balcon etc sa fie intrebati INAINTE de a li se acorda ajutorul necesar daca au asigurare?

  Si sa-ti mai spun ceva. Alerta maxima. Vezi ca la spitalele de boli pulmonare se prezinta din ce in ce mai multi bolnavi de TBC care nu au asigurare. Doctorii de acolo au de ales intre a-i trimite acasa sa moara incet si in chinuri sau sa-i trateze. E un tratament lung, de minim 6 luni, cu posibilitatea de recadere (deh, conditiile de trai). Nenorocitii de doctori aleg sa-i trateze. Asta pe banii tai, care platesti asigurarea. Eu zic ca trebuie lasati sa moara. A naibii scursuri ale societatii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: