home to blog De ce e important un interlop impuscat?

De ce e important un interlop impuscat?

M-am trezit azi cu un interlop impuscat pe ecrane. De ce este faptul asta important? De ce a fost adus cu elicopterul la Bucuresti interlopul asta? De ce i se da asemenea importanta.

Si acum sa vedem ca interlopul asta nu are asigurare medicala, deci astia ridica un elicopter platit din asigurarea mea medicala, din serviciile medicale pe care eu nu le primesc (sau oricine altcineva) pentru un baiat care e certat cu legea si care se impusca cu altii pe strazi.

Cred ca il pot pune sub acuzare si recupera astfel prejudiciul? Nici vorba, pentru ca daca ar putea sa faca asta, o faceau deja, iar altfel nu mai era numit interlop.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “De ce e important un interlop impuscat?

 1. @piticu : important NU este ca a fost dus cu helicopterul ( anul trecut am beneficiat cu un amic de acelasi “tratament” dar … in austria de unde am fost luati de pe partie ca facusem buba ) cI CUI APARTINEA HELICOPTERUL si CUM A FOST PUS EL LA DISPOZITIA OMULUI !!!

  helicopterul era al MAPN ului si a fost pus la dispozitia “baiatului cuminte” prin interventii bine facute la mai marii sanatatii din romania !!

  NU SMURD ul l a transportat !!!

  deci MAI SCORMONESTE PUTIN SI VEI AVEA UN SUBIECT OK !!!

  in rest ma scuzi dar bati campii !!! … nu de alta dar daca un om in nevoie trebuie transportat de urgenta la spital pentru ca acesta sa nu moara poate fi transportat si cu helicopterul … daca exista unul disponibil evident !!!

  aaa ca nu avea asigurare este alta treaba … pe mine nu m’au intrebat aia cand m au luat de pe partie dacda am asigurare decat DUPA ce am fost ingrijit corespunzator fara a fi intrebat nici daca sunt interlop sau roman !!!

  toata tarasenia a costat 6000 de euro !!! noroc ca AVEAM asigurare !!! dar daca NU aveam trebuia sa scot banii din buzunar !!!

  so bafta !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: