home to blog De ce e bine sa piratezi windows

De ce e bine sa piratezi windows

Pentru ca versiunile standard, din fabrica nu functioneaaza.

Am licenta de windows, cumparata acum mult timp. Cum in ultimii 4 ani n-am avut motiv pentru care sa reinstalez sistemul de operare, azi am zis ca trebuie sa-l pun de la capat. E simplu, calculator nou, platforma total diferita fata de cea veche, cere reinstalare. Altfel va incarca de fiecare data driverele vechi si va da erori, mai repede sau mai tarziu.

Anyway, am instalat windowsul de pe CD-ul rosu, 30 de minute – dragut, ma dau pe net, pun firefox, apare butonul care imi cere activare. Ii dau sa se activeze, nimic, verific netul nimic. Dupa ce m-am chinuit o juma de ora ca sa activez windowsul, m-am lasat pagubas. Am folosit o versiune “imbunatatita” primita de la o cunostinta care lucra la Microsoft intr-o perioada, am instalat-o si am schimbat serialul pentru si la validare. Drept urmae asa merge foarte bine.

Pana una alta, a aparut la download pentru toata lumea service pack 3 pentru windows XP. Nu e o mare balarie, daca nu vreti e mai bine sa nu vi-l instalati. Si tot azi am reusit o chestie pe care eu mi-o demonstram numai teoretic. Am copiat de pe un calculator pe altul vreo cativa giga. Sendul se intampla prin placa de retea, iar receive-ul pachetelor si confirmarile de trimitere ale pachetelor veneau inapoi prin wireless. Link poza

14 thoughts on “De ce e bine sa piratezi windows

  1. intreaba-l, a sunat mai intai? 😉
    mie mi-au rezolvat problemele de fiecare data cand i-am sunat, si i-am sunat in special pe chestii legate de activare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: