home to blog De ce chestiile astea mi se par de 2 lei

De ce chestiile astea mi se par de 2 lei

Pai … hai sa o luam asa.  Se da o companie de design grafica & more. Compania asta se plictiseste sau se enerveaza la un moment dat ca apar clienti cu idei si pana la urma compania asta nu face decat sa coloreze schite desenate de client. Pe astea se iau bani, dar nu, compania vrea performanta, drept urmare compania se supara, se enerveaza si vrea sa faca ea design sa isi impuna numele si se ofera se produca gratuit grafica pentru potentiali clienti.

Adica vine si zice ca face gratis acum ceea ce mai tarziu va face pe bani. Adica te duci acum pentru un logo gratis la ei, il iei gratis, dar pentru restul, sau peste 2 – 3 luni vine si cererea de bani. E un fel de trial … un fel de hai sa ne incercati sa ne putem castiga si noi numele in piata.

De la Proiect1000

9 thoughts on “De ce chestiile astea mi se par de 2 lei

 1. E o strategie de comunicare şi asta… Şi trebuie să recunoşti din moment ce trezeşte păreri pro şi contra înseamnă că e luată în seamă. Se pare ca le-a reuşit. Sunt de acord cu tine că e un pic sub limita normală, adică vezi domle’, trimiţi un proiect şi ei îl aprobă şi-ţi fac bugetul, iar din bugetul ăla suportă ei doar o parte (parca 75%), restul fiind obligat să-l plăteşti tu. Adică dacĂ vine piticu.ro şi cere un logo nou, stau ei şi analizează şi-ţi bagă un preţ bombă astfel încât cei 25% să fie super acoperitori… Eu aşa aş face 😀

 2. Io mi-s mai tută azi şi n-am înţeles partea cu “2 lei”. Adică ce nu-ţi convine: strategia lor de marketing sau atitudinea clienţilor agenţiei?

  Oamenii zic clar acolo: 1000 de ore, însumând 50k euro, 100% gratuit pt organizaţii publice şi 75% moca pt afaceri aflate la început. Şi nu pt oricine.

  Câţi nu s-au făcut cunoscuţi fără muncă pro-bono sau preţuri de dumping, să ridice mâna.

 3. Piticule, eu cred ca te-ai repezit cu concluziile;
  Ca metoda de promovare, mi se pare foarte buna. Ce-ai vrea tu? Poze cu Raduleasca?
  Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca doneaza 100% gratuit pentru organizatii culturale, sociale, ma rog, chestii d-astea. Mi se pare frumos.
  Tu ce-ai facut in domeniul asta? Ai iesit cu Nihasa-n strada si ati speriat populatia cu “haguiala”…
  Implicare in social…
  Poate nu prinde repede (nush’ ce intelegi tu prin “repede”) dar ca idee mi se pare super.
  Poate te-ai sculat tu cu artzag de dimineata si totul iti pute. 🙂

 4. hai sa nu aruncam cu noroi unde nu trebuie. stiu ca e la moda sa fii impotriva tuturor ideilor, dar nu e cazul.
  oamenii nu sunt chiar incepatorii de care pomenesti tu si unii dintre comentatori. daca te-ai da putin pe site-urile de profil, o sa-mi dai dreptate.

  la urma urmei, sunt chestii gratuite, nici asa nu va convine? vi s-ar parea mai ok sa vedeti din nou site-ul nu stiu carei institutii evaluat la 2 milioane de coco?

  PS: mi-e greu sa cred ca X3 se plictiseste 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: