home to blog Dan Ghibernea live @ CNN

Dan Ghibernea live @ CNN

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, a fost invitat astazi la CNN Europe  pentru a vorbi despre integrarea Romaniei si a Bulgariei in Uniunea Europeeana.

Mi-a placut acolo, comentariul prezentatorului, care s-a referit la Dan Ghibernea ca si un adevarat diplomat care stie cum sa isi promoveze tara din care provine.

Dan Ghibernea, a fost director al retelei Radio21, si fost membru al PDSR, este din 2001 parca ambasador al Romaniei in Regatul Unit.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Dan Ghibernea live @ CNN

  1. As dori mult stimate Dle Dan Ghibernea, in calitatea mea de om cunoscut deopotriva de tatal Dvs. si de Dvs. personal in misiunile-putine-in lagarul capitalist si comunist…Sunt acum pensionar si strabunic a doi baieti.. V-as cere favoarea de a va revedea si poate,inca de folos, in cadrul STAFETEI GENERATIILOR..pe care incerc s-o promovez…Detalii in direct…Alese multumiri..tm —cautand doar Numele si prenumele..sunt unic in europa continentala Astept Aristide Buzuloiu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: