home to blog “Dacia is back” este jignitor si iredentist?

“Dacia is back” este jignitor si iredentist?

Asta e mesajul care a aparut pe peretele exterior, deteriorat, al ambasadei Ungariei la Bucuresti (*foto: mediafax, e link pe poza). Imediat presa spune ca sunt mesaje iredentiste, jignitoare, antimaghiare si antisemite. Ba sunteti cu capul? Cine stie cine a scris aia acolo, nici macar nu stia ca e peretele ambasadei sau mai rau ca era al ambasadei Ungariei.

Intre timp Vadim e urmarit penal, iar acum putem sa dam drumul la vorba, ca Vadim a pus pe cineva sa scrie pe pereti, ca oamenii aia sunt nationalisti, ultranationalisti si ca urasc ungurii. O da, si eu urasc ungurii. Sunt un ungur ce uraste ungurii din Romania. Pe ceilalti nu i-am cunoscut, dar pe idiotii(cu tot cu formatiunile lor politice) de aici … sa ma fereasca sa ii injur.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on ““Dacia is back” este jignitor si iredentist?

 1. Dupa cat rahat mancau la stiri credeam ca i-au bagat aia pe unguri in toate mamele de pe planeta asta.

  Din lipsa de subiecte ajung sa inventeze nu stiu ce fel de rahaturi ! Sunt platiti degeaba.

 2. Articolul si video preluat de pe VIDEONEWS.RO
  Cine este in stare sa tina un pariu cu mine?
  Parerea mea este ca aceste gesturi le putem pune pe seama nationalistilor de extrema- dreapta romani,ca raspuns la campania de maghiarizare pe care o duce de citeva zile UNGARIA in tara noastra!!!
  Si ca sa fiu corect si chiar invidios,imi pare rau ca prin copacul genealogic al familiei mele nu este si o maimuta vorbitoare de limba maghiara! Nu de alta dar cum suna sa poti emigra sau macar sa poti merge fara viza in USA ori CANADA?
  ROMANIA este obisnuita sa primeasca fara sa merite si mai ales sa nu dea dovada de respect .
  Ne culcam pe ureche inainte de culcare spunindu-ne ca PRESEDINTIA UE ,care este a UNGARIEI anul acesta,va face TOTU’ ca sa ne traga’n p..a,pardon SCHENGEN!!!!
  Creduli am fost si din pacate asa se pare ca am ramas!!!!
  http://bugetaripoliticasiprostitutie.blogspot.com/2011/01/acte-de-vandalism-la-ambasada-ungariei.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.