home to blog Daca vrei sa iti rupi spatele

Daca vrei sa iti rupi spatele

Daca vrei sa iti rupi spatele si nu stii cum, trebuie sa incerci sa te dai cu camera pe partie. Cu camera de tractor, in mod organizat. Se plateste 25 de lei pentru o ora si te dai de cate ori vrei. Asta daca nu primesti bonus faptul ca esti luat pe sus de altii care se dau de mai sus decat limita si risti sa ajungi in strada.

Ma rog, in afara de cateva lovituri puternice pe partia plina de gheata nu primesti. Asta doar daca nu ajungi in strada, iar anul trecut au fost ceva cazuri. Sau daca nu sari ca nebunul si ajungi pe trotuar, unde iti poti rupe cate ceva, cazand de la 2 metri.

Am vazut totusi si cazuri de oameni care si-au rupt fatza, dintii din distractiile astea. Dar totusi parca pare mai cool decat cu sania.

5 thoughts on “Daca vrei sa iti rupi spatele

  1. daca accesul pe partie s-ar face in mod controlat, nu ar fi nici nu pericol.
    am facut tubing pe partii mult mai abrupte ca asta, uneori cate 6 adulti atasati in “floare”. de fapt, cu cat mai multi cu atat e mai mare distractia. dar nimeni nu-si dadea drumul la vale pana ce nu se elibera partia complet.

  2. Eu propun ca pârtiile să fie închise când vin blogării pe ele. De fapt, ce zic eu, propun ca staţiunile să fie închise, nu doar pârtiile. În felul acesta, nu se mai supără nimeni, şi toată demnitatea de blogăr va sta la locul ei. Ei vin, stau, pleacă, şi scriu frumos, că na, nu e nini un nenorocit să-i streseze.
    Doar zic.

  3. Mă rog, “nici”. Scriu de pe pârtie, mă dau la vale cu certitudinea că pe lumea asta mai există şi alţii decât mine şi că poate eu greşesc mai mult decât ei 🙂

  4. Nu degeaba i se spune “dealu’ prostilor” locului aluia 🙂
    Pentru o experienta adevarata pe sanie iti recomand traseul Poiana mica – Pietrele lui Solomon (drumul vechi spre poiana)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: