home news D-ale astuia de la sanatate.

D-ale astuia de la sanatate.

Ca romanul se pricepe la orice, dar absolut orice, asta o stie oricine. Cine nu si-a facut in casa singur instalatia electrica, cine nu si-a facut retea structurata in casa, sau nu a ascuns firele alea de net … ca sa nu se vada. Cine n-a vopsit apartamentul macar o data in viata lui. Si nu toti sunt de meserie, deci … romanul se pricepe la orice.

Dar … sa fii medic sau ce dracu e Nicolaescu si sa pui legi despre circulatia rutiera … ooo da … mi se pare deosebit. Dar, mai frumoasa e prezentarea:

Ministerul Sanatatii a aprobat ieri o lista cu 11 boli pentru care ocupantii unui autovehicul cu o capacitate mai mica de 3,5 tone sunt exceptati de la portul centurii de siguranta. De prevedere vor beneficia femeile ce sufera de afectiuni acute ale sanului, precum si obezii sau cei care au fost diagnosticati cu leucemie, ciroza sau cancer hepatic, limfom malign sau tumori abdominale.

Comentati voi, eu ma duc sa ma imbolnavesc de una din bolile alea ca sa nu port centura. …
Ah … sau asta e gandita in sistemul … ai cancer? Nu mai purta centura da-o dracu ca si asa mori.
Sau … esti gras … nu mai purta centura da-o dracu … iti dai seama ce misto de imprastii pe shosea?

3 thoughts on “D-ale astuia de la sanatate.

  1. Si silicoanele? Cu silicoanele ce au? Si ele trebuie incluse in lista lautarului Nicolaescu…Precis e o scapare care o sa se rezolve printr-o O.U.G.

  2. Auzi frate, dar ce grasii nu sunt oameni sau ce? Dupa ce ca nu mai au respect fata de sine si au o tona, nici nu poarta centura de siguranta…., pai imagineaza-ti si tu un accident de masina, supravietuiesti impactului frontal, dar zboara grasul prin parbriz si te face rahat. Pai mai ai sanse sa scapi? Eu nu cred. Acelasi lucru cu toti bolnavii… E scarbos, ce sa zic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.