home to blog Cum un viscol da totul peste cap

Cum un viscol da totul peste cap

Aseara (ca e deja dimineata acum), m-am uitat la un moment dat pe geam de la munca si am vazut DN1 blocat. Am primit si confirmarea oficiala, am mai stat o ora jumate, poate, poate se intampla ceva si am plecat. Am incercat sa ies din parcare pe DN1, un drum blocat unde soferii stateau in coloana pe 3 benzi si nu se miscau. Nu m-a lasat nimeni. Am zis ca e bine, de ce sa il lasi pe inca unu sa iasa din parcare in timp ce drumul era blocat. Logic!  De parca eu as fi ajuns inaintea lor. Eu doar aveam nevoie de 200 de metri ca sa intorc sa ma intorc spre Bucuresti.

Cum a fost drumul, vedeti aici.

In rest, ma bucur ca am reusit sa prind 80 la ora pe DN1, pentru ca era liber. In schimb, la viteza aia am avut doi tampiti care au venit in fundul meu la mai putin de 2 metri. Iar pe strada era zapada batatorita si gheata. Am pus avariile. Desteptii au tras de volan brusc. No bun, e si asta o metoda de a speria inconstientii in trafic. Am mai avut experienta sa fiu lovit in spate. Masina aia nu s-a mai miscat de pe loc. Ah si am avut parte si de X5-urile care ma depaseau prin dreapta ca sa mearga cu 30 dupa asta.

In  tot timpul asta la Universitate aveam parte atat de suporteri (sper) cat si de baietii care strigau jos Basescu.

Iar jandarmeria plecase din dispozitiv sa ajute oamenii ramasi inzapeziti spre Buzau.

 

Sa revenim la trafic. Am intalnit tipul de soferi care dau flash-uri si claxoane imediat ce se face verde. Dar n-aveau cauciucuri de iarna si drept urmare n-au putut sa plece de pe loc. Ma gandeam in sinea mea daca oamenii aia or fi stresati la volan sau doar isi asuma prostia. M-am bucurat de asemenea, in final, de propietatile cauciucurilor de iarna, dar am si experimentat frana de motor, pentru ca asa e normal.

Si doar 3 poze din trafic. Notati va rog unde erau pietonii, pe DN1, in fata aeroportului Baneasa.

5 thoughts on “Cum un viscol da totul peste cap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.