home to blog Cum se traverseaza strada

Cum se traverseaza strada

Am cautat pe Youtube (ala romanesc) ceva clipuri despre cum se traverseaza strada. Nu am gasit la romani decat filmele de la trafictube, cu incalcari ale traversarii strazii. In schimb, am gasit clipul asta:

Si de asta va rog, traversati strada prin locurile special amenajate si numai dupa ce va asigurati in prealabil. Altfel …

Accident DN1

Si nu o luati in nume de rau, dar o patiti si e din vina voastra. Bine, asta daca nu vreti sa va sinucideti.

Azi a mai fost un accident la mine in fata cladirii. Exact sub pasarela de pe DN1. Pasarela care nu are trepte, care nu e greu de urcat si pe care poti foarte usor si fara sa te stresezi de masini sa treci DN1 de cate ori vrei.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Cum se traverseaza strada

 1. Tu ai o obsesie cu asta.
  1. Daca e prin loc nepermis, soferul care l-a lovit il poate da chiar in judecata pentru pagube. Asta e, prostia se plateste.
  2. Daca e pe trecere si l-ai lovit, ai mierlit-o sau ar trebui sa. Nu conteaza ca s-a asigurat sau nu, pentru ca e foarte subiectiva treaba si e greu sa dovedesti ca nu s-a asigurat (daca nu chiar imposibil).

   1. Nu cred ca valoreaza 0 in cazul unui proces pentru un accident rutier. 0 valoreaza chestiile prinse in fragrant cu camere neomologate.

    Si spun asta deoarece am o cunostinta care a avut un accident de motor cu vreun an in urma cand un tip cu un bmw cu volan pe dreapta intrase in el nerespectand semaforul. Un alt sofer a filmat totul si i-a dat filmarea. Proba a fost suficienta. 🙂

 2. L-ai atins pe trecere, ai pus-o. Era in loc nepermis, e fair game sa-ti plateasca si masina. Dar pe trecere are DREPTUL sa treaca, orice faci tu. Nu stiu daca te ajuta camera, din fericire nu am avut parte de asemenea ‘bucurii’.

 3. Multi confunda trecerea de pietoni cu o alee in parc si nu exita sa se plimbe agale pe aceasta. Cand ii vezi ca trec unul cate unul si cu viteza melcului iti vine sa te dai jos la ei si sa ii iei la suturi!

 4. De ceva timp se constata o agresivitate tot mai mare in trafic din partea conducatorilor auto, dar si de o nepasare crunta din partea pietonilor care traverseaza prin locuri nepermise punandu-si in pericol viata.

 5. Cum sa ii numim pe cei care si dupa ce vad video-ul acesta explicat pe intelesul copiilor sau adultilor idioti vor trece strada aiurea?

 6. La cate situatii de genul asta am vazut m-am saturat. Cel mai penibil consider ca este cand trecerea este undeva la 15-20 de metri departare dar preferi sa risti sa treci prin loc nepermis pentru ca iti este prea lene sa te duci pana la trecere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.