home to blog Cum sa nu pierzi contactele de pe telefon

Cum sa nu pierzi contactele de pe telefon

Toata lumea are cont de mail pe Gmail. E cineva care nu are? Pai sa isi faca cont acum. E cineva care nu si-a pus contul de mail, de pe Gmail, pe telefon? Si daca l-ai pus, sper ca salvezi numerele de telefon pe Gmail, nu pe SIM. Asta chiar daca schimbi telefonul sau cartela.

Si daca ai iPhone, atunci trebuie sa citesti asta, ca sa iti sincronizezi conturile de gmail pe iPhone. Si culmea, sincronizarea asta merge chiar mai repede decat pe Android.

Iar despre Facebook, nu pot remarca altceva decat faptul ca ei sunt speriati de propriul succes sau acum realizeaza ca au devenit un furnizor mai mare de public decat Google. Si cumva incearca sa controleze chestia asta. Nu e usor. Google o facea cu PR, acum o face cu social links, dar pe Facebook nu ai nevoie de nimic altceva decat multe share-uri si un titlu inselator, nu un titlu care sa foloseasca click aici, ci sa fie inselator.

 

5 thoughts on “Cum sa nu pierzi contactele de pe telefon

  1. probabil au mai lucrat la treaba cu android-ul dar atunci când am avut un htc și am făcut sincronizarea, m-am trezit cu agenda pierdută când aveam nevoie mai mare de ea. plus, nu știu dacă ați pățit și alții, la iphone 4 am avut surpriza să îmi dispară agenda și după 3-4 zile să reapară.

  2. Radu, nu stiu ce setari ai tu dar eu la toate cunostintele am setat atat iphone-uri cat si telefoane Android sa sincronizeze cu gmail si toti au contactele in siguranta. Vorbesc de pedte 15 cazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: