home to blog Cum sa faci succes

Cum sa faci succes

Sa facem succes, e un slogan pe care se pare ca il imprumut de la Grozea & co. Sau as putea sa imprumut gandeste liber sau as putea sa ma gandesc la think big and work hard.

Trecand peste ganduri, sloganuri si vorbe totul se reduce la munca si atitudine. Daca asta e una facuta cu cap, atentie si bine, atunci nu ar trebui sa apara probleme. Daca e sa ne gandim la altii, Intact face spam ! Asta pentru ca a lansat o platforma video, nu ii poate acoperi costurile si nici nu are succesul sperat. Sa mai amintim ca le merge extraordinar de prost? 🙂

5 thoughts on “Cum sa faci succes

  1. Auzi mai piticule, ti-a mai zis cineva ca esti prost rau? Da rrrrau! A, uitasem, tot eu ti-am spus, da pentru ca esti prost rrrau mi-ai sters comentariul. Blogul tau, dreptul tau. Mai copil tembel cu ifose de mare deontolog, vezi-ti naibii de site-urile alea de mare succes pe care le creezi tu cu muuulta munca si muuulta atitudine si scuteste-ne de comentariile tale stupide despre ce fac altii atunci cand habar n-ai despre ce e vorba. Si nu mai tine tu socoteala la banii altora, ai destui de cheltuit aiurea de la Vantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.