home to blog Cum ramai dator la banci?

Cum ramai dator la banci?

Ai un cont in banca. Daca nu il folosesti asta nu inseamna ca se aduna dobanda pentru banii tai din cont. Din contra, se aduna datorii.
Si daca ajungeti cumva in biroul de credite pentru o datorie la vreo banca de care n-ati auzit in viata voastra, asta poate fi cauza. Aveti un cont acolo pe care nu l-ati folosit niciodata, dar ala a adunat datorii.

Adica am o dobanda de (cat inseamna cifra aia acolo?) 0.93 lei, dar si o datorie de 5 lei catre banca. Asta pentru ca sunt clientul lor. Si nu va mirati, din cate stiu asta e unul din comisioanele mici. Stiu alte cazuri unde platesti bancii de vreo trei ori mai mult ca sa le fii client. Si eu stiam ca banca vrea sa aiba clienti ca sa isi faca astia depozite la ei, nu ca sa le ceara abonament pentru asta.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Cum ramai dator la banci?

  1. Majoritatea bancilor procedeaza in felul asta… 1 leu de aici 3 de acolo, doar pt a tine pe un server cativa kilo’ de informatii.
    NIMIC nu e GRATIS la banci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.