home to blog Cum ne pregatim de revolutie

Cum ne pregatim de revolutie

Declaratiile politice, mesajele de pe net, mailurile si celelalte mesaje de astazi ma ingrijoreaza. Maine vom avea o alta revolutie sau doar un protest violent?

Si daca la Victoriei nu se vor intampla lucruri majore atunci de ce se dau mailuri comunicate de genul asta?

Comunicatul primariei Capitalei.

Din grija pentru cetateni, avand in vedere manifestarile de protest de maine, 19 mai, la care se anunta peste 60.000 de participanti, Primarul General al Capitalei, Prof. Dr. Sorin Oprescu, face apel la bucurestenii care au masinile stationate in parcarile amenajate in Piata Victoriei, sa mute autoturismele, in cursul zilei de astazi, 18.05.2010, pana la ora 24.00, pentru a se evita eventualele incidente neplacute. Parcarile cu plata din zona Pietei Victoriei vor fi inchise maine, pe durata intregii zile.
De asemenea, pentru a evita orice neplacere, Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, face apel la proprietarii de autoturisme care locuiesc pe strazile adiacente Pietei Victoriei, sa nu stationeze in zona, pe cat posibil, dupa ora 7.30 dimineata.
Edilul sef  al Capitalei recomanda conducerilor unitatilor de invatamant aflate in zona Pietei Victoriei sa isi adapteze programul conform manifestarilor anuntate.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Cum ne pregatim de revolutie

  1. Pingback: 19 mai 2010
  2. Eu zic sa stam cu masina la iesirea spre targoviste..cand vedem o dacie alba din 1980 o tragem pe dreapta…acolo e basescu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.