home to blog Cum iti bati joc de televiziunea publica

Cum iti bati joc de televiziunea publica

Oricine isi bate joc de televiziunea publica. Pentru faptul ca este platita din banii nostri, parca avem o ura naturala impotriva institutiei publice. Mai mult, conducerea televiziunii este politizata si aprobata de majoritatea parlamentara. Drept urmare acolo nu pot accede decat oameni aserviti puterii, decat oameni care ii pupa in cur pe cei din guvern si asa mai departe.

Categoric pe televiziunea romana nu vom putea vedea niciodata vreun material impotriva lui Boc sau impotriva PD-L-ului, cum nu vom vedea niciodata vreo relatare detaliata a vreunei manifestari de protest.

Si ca sa nu uite cine este seful televiziunii romane, dobitocul de prim ministru ala de e la palatul victoria pe post de marioneta, vine si isi bate joc nu numai de un prezentator, dar si de intreaga breasla de jurnalism, bagandu-i pe toti intr-o oala si catalogandu-i ca si dusmani ai poporului desi acestia doar incearca sa isi faca treaba si sa puna o intrebare perfect normala.

8 thoughts on “Cum iti bati joc de televiziunea publica

 1. Domnule Dorombach, parerea mea e ca te afli in eroare:
  1. Daca te intreb acelasi lucru de doua ori imi vei da raspunsuri diferite sau te vei enerva si imi vei spune ca sunt portocaliu, basist etc? E exact ce s-a intamplat in secventele prezentate. Boc a precizat clar de prima data cum stau lucrurile, era nevoie ca domnul moderator sa-l intrebe din nou asta, ca in bancul cu “recunosti ca esti Chinez”?
  2. Cand mai deunazi sef la televizune era dl Alexandru Sassu n-am citit pe blogul dumitale nici macar o fraza de indignare ca TVR este o televiziune partizana, prezentand doar ce voiau sa auda/vada dl Geoana si PSD.
  3. Miros de ceva vreme in atitudinea dumitale o schimbare care nu-ti va face bine la trafic si-mi permit sa-ti sugerez sa lasi politica altora. E o troaca in care daca intri te mananca porcii. Chiar si cei la costum si care acum iti surad larg, binevoitor. Subiectele dumitale erau excelente pana de curand. Afiliera politica pe care o intuiesc n-o sa-ti faca bine, pentru ca vei fi catalogat drept ceea ce nu esti. Si aceasta incercare de captatio benevolentiae fata de un anumit partid si de un anumit presedinte de partid, pe care o remarc de ceva vreme, poate ca financiar iti va prinde bine, dar moral te va trage in jos. Oi fi dumneata “Piticu”, dar pentru mine ramai totusi un om mare.

 2. Spratakus stai linistit, pe vremea cand m-am afiliat politic eram beat (ciutacu are detalii in acest sens).
  Nu ma mananca nimeni 🙂 ca stiu cum sa ii iau pentru ca ii cunosc prea bine.

  Si nu te supara ca ii critic.

 3. Deci erai beat si ai vazut tu atunci, in vino veritas, ca baietii astia revolutionari au viziune, nu? 🙂 Asta am inteles, dar altceva nu inteleg – de atunci nu te-ai mai trezit din betie? N-ai vazut ca nu doar regii, ci si presedintii de partide sunt goi?
  De la Ciutacu nu indraznesc sa cer detalii, ca sigur ma eticheteaza drept “securist, basist, portocaliu”, din simplul motiv ca mie chiar nu-mi plac porcii astia din troaca politicii. Nici lui n-ar trebui sa-i placa prin definitie – ca porcii nu-s kusher si Ciutacu e totusi neam ales – dar se harjoneste cu ei ceva de speriat…
  Spune-mi macar ca atunci cand te-ai cununat erai treaz 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: