home to blog Cum fugi din parcarea Afi Cotroceni fara sa platesti

Cum fugi din parcarea Afi Cotroceni fara sa platesti

In seara asta am fost la film (scriu maine despre el). La iesirea din parcare, am plecat asa, molcom si lenes ca tot era zece seara, n-aveam de ce sa ma mai grabesc acasa sa prind loc de parcare, nu mai sunt.

Ei bine, cand sa dau sa ies, apare in spatele meu un BMW. Si il vad, claxoane, sa ma grabesc sa astea. Unde sa iasa, ca e cu bariere, trebuie sa ti se ridice bariera. Dau sa mi se ridice bariera, vad ca in spatele meu asta ambala masina. Zic bine, hai sa vedem unde poate sa plece. Si cand se ridica bariera ii dau blana si plec.

Cand colo, BMW-ul in spatele meu. Se luase dupa mine. A trecut pe sub bariera, pana sa apuce aceasta sa se lase. Buna combinatia. Asa scapi de parcare fara sa o platesti. Te lipesti de ala din fata si daca e suficient de rapid si pleaca repede, ai sansa sa treci imediat dupa el.

Dar daca nu reusesti, ce faci?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Cum fugi din parcarea Afi Cotroceni fara sa platesti

  1. Au senzor. Si daca pleci incet de pe loc si vine cel din spate la fel de incet, bariera ramane sus si nu loveste masina. Se practica foarte des treaba asta la AFI.

  2. Dai in el si-l impingi sa iasa cu forta. Dar daca ai BMW si esti atat de zgarcit incat sa nu vrei sa platesti o parcare, problema trebuie localizata la mansarda.

  3. Am tot facut schema asta pana azi. Dau sa intru – forbidden access. Ma mut la alta intrare – aceasi chestie. Aparent suprataxa se achita la receptie si este 100 RON.

    Partea si mai proasta este ca tu chiar daca ai stat sub 2 ore, dupa ce ai iesit, sistemul lor nu mai are de unde sa stie ca ai iesit si puteai s-o faci gratis, deci o sa-ti inregistreze peste cele doua ore. Concluzia este sa verifici daca inainte sa n-ai numarul de inmatriculare pe bonul care ti-l da aparatul. Daca nu il ai deloc, poti sa iesi linstit cu ala din fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.