home to blog Cum e o sala de fitness?

Cum e o sala de fitness?

O data si o data trebuia sa o fac si pe asta. Drept urmare am fost convins, mai mult fortat, sa ma duc la sala. Si de fapt, nu ca m-as fi dus la sala, daca nu ar fi fost acolo si niste cursuri de inot, ca sa invat sa inot. Stiu ca multa lume ar rade acum, dar uitati-va in jur si veti vedea si mai multi care nu stiu sa inoate.

Am fost doar la doua sedinte, pana acum si am invatat deja sa plutesc, dar si sa dau din picioare ca sa ma misc pe acolo. Partea buna e ca Laurentiu Ticala e un super instructor si te invata corect si cu grija ce sa faci. Cu alte cuvinte nu iti zice, stai la suprafata, fa nu stiu ce. Nah, uite apa, apa uite-l pe om, imprieteniti-va ca nu se intampla nimic. Oricum piscina de la Rin Hotel are 140 de centimetri.

Eu habar n-am cum si ce ar trebui sa faci la sala, daca n-am fost niciodata. Dar am apreciat ca in vestiar, colegii veneau sa te salute, ca nu se uitau la tine ca la cine stie ce freak, ca pardon, scuzati si multumesc sunt niste cuvinte uzuale nu grele de folosit. Oricum, eu nici nu stiu ce si cum trebuie sa arate o sala de fitness, dar am vazut multe gagici misto la Body Art Wellness Club.

De ce am zis toate astea? Din doua motive, unul ar fi ca Body Art Wellness Club are reducere de 50% la abonamentul pe o luna, de la 200 de euro la 99, cu acces la toate facilitatile (piscina, aerobic, jacuzzi, saune, sala fitness, spinning), acces de cate ori doriti. Dar si ca este singura sala de fitness si piscina din Bucuresti deschisa 24 de ore. Adica la 3 noaptea n-ai somn, te duci si tragi de fiare sau bagi niste bazine. Mai multe detalii si pe siteul lor.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cum e o sala de fitness?

  1. Da, cu inotul e greu, nici eu nu prea stiu, dar nu cred ca m-as ineca prea usor. E fain lasa, depinde oricum si la ce sala mergi ! Nu peste tot e asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.