home to blog Cum dai telefon gratis de pe net?

Cum dai telefon gratis de pe net?

Pai, trebuie ca interlocutorul tau sa aiba zapp.
Instalezi aplicatia ce ti-o da zapp. Faci ce iti cere pe acolo si dai telefon.

Partea extraordinara e ca aloca numar de telefon contului tau. Respectiv calculatorului ce suna, deci poti sa fii si sunat inapoi.
Arata cam asa un incoming call:

Si sa nu uitam ca avem parte si de missed calls, mai ales mesagerie vocala, in cazul in care nu raspunzi la calculator.

Adica, telefon gratuit de pe net, de la Zapp. Pe langa faptul ca astia nu-s normali. Da, merge si din Romania sa suni, insa … ce dracu vor face celelalte retele de telefonie? O sa piarda imens.

Bineinteles, atat timp cat e gratuit, iar un individ are cont pe calculator, il poti suna de pe mobil pe calculatorul lui, oriunde in lume. Asta in conditiile in care nu vorbiti deja pe voice de pe net, iar zapp are oferte de telefonie cu gratuit in retea.

31 thoughts on “Cum dai telefon gratis de pe net?

  1. as vrea sa stiu cine ma suna k numar privat si sai aflu nr respecti k sal pot suna.PS:am un tel samsung j700 si daca ma poate ajuta cineva sa fac setarile pe mobil.

  2. am eu o solutie pt beneto spunele la prieteni tai k tia schimbat nr de tell dar nu le spune nr tau si no sa te mai sune k numar privat(eu miam pastrat nr de tel adica cartela timp de 3 luni si pot sa sun pe cine vreau eu dar de sunat nu ma mai suna nimeni k nr privat) este cel mai simplu si usor nuti mai trebuie alte informatii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: