home to blog Cum au fost ultimii 20 de ani

Cum au fost ultimii 20 de ani

Cand am terminat eu liceul,  abia intrau in cartile de istorie evenimentele din decembrie 1989 si acestea aveau doar un paragraf. Si aceasta in timp ce perioada comunista si Ceasusescu, aveau in cartile de istorie de atunci – din primii ani ’90 – abia jumatate de pagina.

Intre timp a aparut presa libera. Ca o descoperire a focului presa libera a inceput sa relateze. Iar istoria romanilor se muta din cartea de istorie la televizor. Drept urmare, cum au fost ultimii 20 de ani, impartiti pe capitole.

 
1990 – 1991

1992 – 1995

1996 – 1999

2000 – 2003

2004 – 2007

Restul sunt prost structurate. Deci istoria noastra se termina in 2007, nu de alta, dar in ultimii 5 ani n-a fost mare lucru de mentionat :D)
 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Cum au fost ultimii 20 de ani

  1. Conducerea defectuoasa si protestele sunt factorul comun pentru cei 20 de ani. M-am uitat la toate clipurile si, desi as tinde sa zic ca mi-e mila de noi, nu pot decat sa ma gandesc ca intr-o oarecare masura, oricat de mica, este si vina noastra.

    Am vazut ca atunci cand fenomene ale naturii ne ataca aspru, suntem capabili (ca popor, ca intreg) sa ne organizam, sa punem mana de la mana si sa ne ajutam. Calitativ, cantitativ si in timp util. E o eficienta de care poporul da dovada EXCLUSIV in astfel de cazuri (inundatii, zapada care izoleaza sate intregi, cutremure etc.)

    Avand exemple ca se poate, ce naiba se intampla cu poporul in alte cazuri (neumanitare)? E ciudat 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.