home to blog Cum asculti radio online direct in browser

Cum asculti radio online direct in browser

Pentru ca a trecut vremea in care ascultam radiourile online din winamp, iar acum aproapte toate si-au facut pagini de web cu webchat si te mai miri ce, iata si solutiile prin care se poate asculta un radio online fara sa fie nevoie sa incarci toata pagina, sa ti se blocheze pagina de la reclame sau pur si simplu sa-ti crape browserul aiurea.
Se acceseaza in browser direct linkul catre swf-ul din pagina de livestreaming. Si avem asa:

Realitatea FM

Vibe FM

Radio21

Bineinteles, asta pana cand se trezesc astia sa schimbe locul sau denumirea playerului audio. Iar astea sunt singurele 3 posturi de radio pe care le-as asculta pe internet, la munca, sau pe telefon.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Cum asculti radio online direct in browser

  1. DAR, pe de alta parte am de ales intre a avea in permanenta flash-ul pornit, care mananca undeva in jur de 60% din procesor (asta in cazul fericit in care esti pe Windows. Pe linux/Mac suge si mai tare) si a folosi winamp-ul care mananca aproximativ 0.5% din procesor.

  2. aici asa e ati dau dreptate findca al stiu Radio Denisa este radioul iei si facea odata dedicati era cel mai ascultat radio online de manele Radio Denisa era odata dar si acum este ca se stie ca este radioul iei si melodiile iei;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.