home to blog Cu rusii nu te joci

Cu rusii nu te joci

Dupa experientele de la Moscova, unde jurnalisti au fost arestati, sau asasinati in public, iata ca se intampla acelasi lucru si in Republica Moldova.
Aici par lucrurile mai simple. Esti jurnalist, din Romania, esti finantator al manifestatiilor, anticomunist, drept urmare trebuie sa fii batut si extradat. Asa s-a intamplat cu un tip de la jurnaltv.md (super site, super idee. un fel de politica.tv de la noi insa aplicat asa cum trebuie), asa s-a intamplat cu jurnalistii de la antena3, dar si cu cei de la Realitatea TV.

Sa zicem acum ca e meseria lor si ca asa se mai intampla. Dar asta nu se intampla maine cand internetul e plin de mesaje de tipul … nu va duceti la miting in #pman (piata marii adunari nationale – cod twitter ) pentru ca va vor impusca si aresta aia. Sau, ce sens are sa afirmi ca esti o tara libera si democratica, daca tu arestezi studenti prin campusuri sau ii ridici de la scoala din banci pentru a fi dusi la militie si batuti.

Se zvoneste tot mai mult de regie, falsi revolutionari si instigatori. Atunci de ce sa batem copiii?

11 thoughts on “Cu rusii nu te joci

 1. si uite asa ne dam si noi seama cum se manifesta cu adevarat comunismul practicat de fostii nostri frati, rusii.
  Se bate dracu’, daca chiar vroiau sa faca ceva serios, faceau din prima zi.

 2. Mesajul unui tanar roman din brasov catre tinerii romani din basarabia!
  Scris de Goran Razvan

  Cu multă durere în inimă, dar în acelaşi timp cu iubire faţă de voi, cu iubire faţă de tot ceea ce înseamnă istoria şi tradiţiile Basarabiei, doresc din suflet să rezistaţi asaltului, să rezistaţi vechilor KGB-işti şi noilor FSB-işti şi să continuaţi ceea ce aveţi de continuat, chiar dacă procesul de dezinformare la care sunteţi supuşi este unul radical.Scăpaţi-vă ţara de comunişti şi ruşi, fiţi voi basarabeni adevăraţi, chiar dacă doare cel mai tare. Luptaţi în continuare şi pentru valorile naţionale, pentru patria întreagă, pentru noi, pentru români, chiar dacă sunteţi obstrucţionaţi, şi scăpaţi de “diavolii comunişti”. Nu trebuie vandalism, trebuie doar să aveţi încredere în Dumnezeu, căci numai cu ajutorul Lui puteţi scăpa. Gândiţi-vă la momentul reîntregirii şi la clipa în care cu toţii vom fi împreună şi vom striga în glas nebun: România!

 3. e si regie acolo pentru ca comunistii sunt cei care instiga la violenta ca dupa sa dea vina pe manifestanti pentru ai putea salta. comunistii sunt comunisti orice ar fi…uite si la noi ce se intampla ca e parlamentul plin de ei si se cunoasc. libertatea e cel mai pret bun al omului!! sper sa se mai adune lume in piata universitatii si diseara.

 4. In momentul in care se va folosi munitie de razboi si vor muri oameni impuscati va incepe adevarata revolutie, pentru ca pentru un om mort vor iesi alte zeci de mii in strada.

  Si arestarile a peste 200 de studenti si copii…nu sunt tocmai o idee buna. Pentru fiecare dintre acestia 200 va iesi in strada un frate, un tata, o mama, un bunic, o bunica, un unchi, un prieten, un coleg si asa mai departe.

 5. Din contra asta trebuie sa facem, sa ne jucam cu ei, sa profitam de conjunctura politica si de un eventual sprijin venit din afara. Ceva concret nu putem face contra intereselor lor, sunt prea puternici si nimeni nu se baga pentru tine. Daca Rusia ar ataca Romania, nimeni din NATO nu ar muta un soldat in sprijinul nostru asta e clar, probabil nu am putea face nimic mai mult din cate a facut Georgia. Lupta de culise e cea care ne poate aduce Basarabia mai aproape, noi nu avem arme nucleare si nici putere militara care sa intimideze. Acum poate au inceput sa inteleaga toata lumea de ce tragem cu dintii sa avem baze americane pe teritoriul tarii. E singurul lucru prin care poti sa-i dai peste bot rusului.

 6. nu ma prea pricep eu la politica si chestii din astea,dar m-a socat indiferenta lumii vis a vis de ce se intampla,ca pana la urma doar e vorba de capra vecinului,nu?civilii nu fac chiar doi bani?copii?cei nevinovati-apoi parca tot romani sant..nu stiu dupa cum am zis-sant diletant in politica(ca in multe altele)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: