home to blog Cu politia nu te pui

Cu politia nu te pui

Adineauri niste masini de politie goneau pe strazi cu semnalele acustice in functiune. Ma gandesc ca ori urmaresc pe cineva prin cartier, ori voiau sa trezeasca pe toata lumea, ori se plictiseau. Bunescu zice ca si prin Militari faceau la fel.

Eh, in schimb nici aia de la rutiera nu sunt mai breji. S-au certat cu unu pana cand acesta i-a injurat si filmat.
8 thoughts on “Cu politia nu te pui

    1. Tudor, sper ca glumesti. Sper ca nu iti doresti un spray cu piper in ochi de fiecare data cand treci pe langa un politist, asa, ca o masura preventiva. Folosirea unui spray inseamna folosirea fortei, iar asta este o masura extrema.

  1. Sincer sa fiu, trebuia sa nu stea prea mult la taclale politistul, pe bune ca unii soferi sunt mult prea nesimtiti, au mult prea mult tupeu. Multora li s-a ridicat democratia la cap, ce e prea mult strica…

  2. Pacat ca nu e voie dar eu daca eram politist il luam si la bataie pe ala :)) il bagam cu tot cu camera in portbagaj.. si politistu cat poate sa indure atatea fitze , si injuraturi a procedat correct.

  3. Ceea ce a patit omul respectiv este abuz si se refera la patrunderea cu forta in incinta unui bun proprietate personala fara a exista un mandat de perchezitie, de aducere, de orice alt fel. TINETI MINTE !!! NICIUN POLITIST NU ARE VOIE SA INTRE PE PROPRIETATE PRIVATA FARA PERMISIUNE SAU DOCUMENT OOFICIAL !!! Omul avea perfecta dreptate. Era dispus sa accepte amenda pentru neprezentarea actelor, politistul il putea verifica prin sistem. ABUZ !!! Cum de suportati abuzurile politiei asa usor ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.