home to blog Cu Dumnezeu si parfum inainte

Cu Dumnezeu si parfum inainte

Din ciclul, in masina ta sunt suficiente icoane, iconite si alte modalitati de a te apropia de Dumnezeu. Ti-ai sfintit masina ta inainte de plecare? Ai dat-o cu tamaie dupa ce ai fost cu ea la curve?

Via Ioana, via

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Cu Dumnezeu si parfum inainte

  1. Au miros de tamie? De smirna? Daca pui mana pe ele iti sunt iertate pacatele?

    Stii care e problema cu icoanele astea? Nu poti sa le pupi!

  2. Ca nu erau Logan-urile mai sfinte de-atat…
    Imi povestea un prieten american ca hotia taximetristilor se masoara in Bucuresti dupa num[rul de cruci si icoane. Cu cat sunt mai multe, cu atat te fura mai mult.

  3. Aaa, esti in urma. Eu am primit cadou (si da, am pus-o in masina, pe bord) o chestie mica si rotunda care dadea parfum, tot cu iconita. Acum cativa ani 😀 mi s-a intamplat, ma gandeam ca or fi evoluat pana acum, cel putin pana la lcd-uri mici care se agata la oglinda…

  4. Stai linistit, nu e singura minune de genul. Pe mine ma sperie tiristii care au crucea aia imensa din beculete pe mijlocul parbrizului. Chiar ma intreb daca vad ceva noaptea cu toate becurile alea in ochi. Plus ca ii baga in sperieti pe cei care ii vad – noapte, intuneric.. si tot ce vezi e o cruce imensa albastra indreptandu-se spre tine… kinda scary. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.