home to blog Criza si radarele sunt bune la ceva

Criza si radarele sunt bune la ceva

Am avut azi parte de cel mai relaxant drum pe autostrada. A fost plin de radare, cam toti mergeau la consum, au fost doar vreo 5 masini care au mers cu 160, nimic mai mult.
Daca pana la radarele noi, pe A1 se circula ca la raliu, cat poate masina sau cat de mult poate sa mearga ala cu care ma alerg, acum s-a mers cu 130, regulamentar, pe banda 2, fara ca cineva sa apara din spate cu flash-uri, cu frane bruste dupa ce te depaseste si asa mai departe. Probabil speriati de radare, dar si pentru a avea un consum mai mic am intalnit azi toate categoriile de masini care nu depaseau viteza legala. Si asta a fost al naibii de placut. Nu trebuie sa te dai din calea lor, nu trebuia sa mergi cu 180 pe banda doi, ca sa nu te flashuiasca cineva si asa mai departe. Ma rog, eu consider ca nu se poate circula pe banda 1 pe autostrada, din cauza ca e plina de gropi.

Bonus: detectorul Cobra de la Cosminxp detecteaza radarele noi. Dar pentru asta trebuie ca radarul sa fie in actiune, altfel incepe sa piuie abia dupa ce vezi fata in fata radarul, tu ai viteza prea mare, iar acesta iti face poza. Zilele urmatoare (cand imi scot videourile) va arat si cum reactioneaza soferii pe autostrada cand vad radarul.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Criza si radarele sunt bune la ceva

  1. Pai asa trebuie! Ca romanul nu stie sa respecte legea, si atunci trebuie sa stie de frica, si anume de amenda, de suspendarea permisului samd. Asa ar trebui sa fie pe toate drumurile importante din tara. Altfel s-ar circula daca ar fi ordine, si desigur nu ar fi gropi. 🙂

  2. ORICE detector care lucreaza in banda K detecteaza radarele astea noi, cu conditia ca acestea sa fie in functiune ( adica ambele si radar’ si detectoru’)
    Bonus: daca vrei un detector bun, ia-ti macar un RX65, de unde vrei tu 🙂
    Asta cu viteza pe autostrada…la unguri se circula tare si haotic, la nemti si austrieci doar tare, idem la cehi, croati si slovaci. Si culmea, in Germania unde nu este limita de viteza pe autostrada iar alcoolemia permisa este 0,3- 0,4 , nr de accidente/nr de masini este cel mai mic din Europa => ei cind merg tare nu fac timpenii, la noi si cu 50 la ora tot se intimpla accidente din cauza de nesemnalizare,stare tehnica a masinii, cauciucuri dar si “stiinta” de a conduce.Viteza constituie doar un factor agravant.Dar, in viziunea militienlor mioritici, viteza=0 => accidente=0.

  3. De ce nu ai mers LEGAL pe prima banda? Ar fi interesant sa vedem cat mai lauzi militienii iesiti la umplut bugetul cand te vor amenda ca mergi pe banda a doua, cand prima e libera…

  4. Detectorul meu solar SuperCat detecteaza toate radarele noi chiar daca stau in stand by asteptand “clientul”. Detecteaza acea camera video.

  5. pai , pe langa norma lunara sau trimestriala de amenzi , trebuie amortizate cheltuielile legate de leasing asupra vehiculelor , consumabile , reviziile masinilor si cate ceva pentru domnii agenti . ca vine vara .. si nu stiu daca sunt echipate cu A/C.sau daca sunt , daca isi permit sa stea cu el pornit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.