home to blog Cristian Diaconescu – Asul din maneca?

Cristian Diaconescu – Asul din maneca?

PSD il propune pe Cristian Diaconescu, fost purtator de cuvant, purtator de ochelari si cateva fire de par alb la candidatura pentru primaria capitalei. Asta in ciuda vorbelor de zilele astea cand se auzise ca il propun pe Sorin Oprescu, Vanghelie, sau chiar Miron Mitrea.

PSD vrea cu disperare primaria capitalei si tipa ca disperatii ca Bucurestiul n-a avut niciodata un primar social democrat, deci e momentul si pentru aceasta schimbare. In schimb pentru ca n-au pe altcineva au reusit sa il propuna pe Cristian Diaconescu.

Cred ca la sedinta lucrarile s-au discutat in felul urmator: Cine e prezent? Tu nu, tu nu, nu tu … Vanghelie deloc … cine a intrat pe usa? Diaconescu, aaa tu candidezi la Primarie! Si asa a fost.

Singura problema ar fi ca Diaconescu e mai mult politician si vorbaret decat administrator, mai ales ca nu l-am vazut niciodata enervandu-se si propunand sau actionand in partid vreo chestie. Nu, el a preferat doar sa vorbeasca ce hotarasc altii in spatele sau.

6 thoughts on “Cristian Diaconescu – Asul din maneca?

  1. De el si mie-mi place,chiar daca e pesedist.Sper sa nu asculte de cei care-l vor candidat la primarie.In locul lui,as pleca din pesede daca nu sunt dati afara nelegiutii din partid.

  2. Bre! Orice partzar care o sa fie primar, daca o sa se apuce de treaba o sa-l ia la palme aia de sus. “Stai ba mai incet… ca ne faci de ras!”
    Conteaza putin cine e primar jeneral daca consilierii si restul din jurul lui sunt niste sictiriti – plictisiti – obositi!
    Eu vreau pe piticu primar!

  3. Mi-a placut faza cu alegerea “tu nu, tu nu…”. Foarte tare si adevarat cred. Eu am fost astazi la Jobfest si cred ca trebuie sa punem primar pe al 256 student care a intrat pe usa Jobfest-ului. De ce 256? Nu stiu, asa mi-a venit sub taste… :))

  4. PSD nu a vrut niciodata primaria capitalei, de aia intotdeauna si-a pus oameni ce ar pierde intr-o competitie cu ceilalti concurenti.

    Mai ales ca cel care ar castiga primaria (Sorin Oprescu de ex) peste cativa ani ar deveni o amenintare pentru presedentia partidului si ar putea candida la presendentie, posturi in care Geoana nu se risca sa puna un PSDist cu sanse de a creste spre astfel de locuri si sa ajunga sa-l ameninte pe el direct. Asta e de fapt schema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.