home to blog Cosmote lanseaza reteaua 4G, are si internet ?

Cosmote lanseaza reteaua 4G, are si internet ?

Cosmote lanseaza astazi comercial reteaua 4G. Va fi disponibila, pe spranceana, in în Bucureşti (zona de nord), Otopeni, Ploieşti, Cluj, Iaşi şi în staţiunile turistice Sinaia, Buşteni, Predeal.

Pana aici toate bune. In schimb din comunicatul ala nu gasesc si abonamentele de internet pentru reteaua 4G. Inteleg 75Mb/s download, 35Mb/s upload, asta e capacitatea 4G a retelei Cosmote, in zonele de mai sus, fara voce pe 4G. In schimb singurul abonament pe care il gasesc este:

 utilizatorii care doresc trafic de date adiţional la viteze 4G, au la dispoziţie extraopţiunea 4G Extra, care se poate aplica la un abonament Connect 3G cu 4G Extension activat şi care oferă 1GB cu viteze de până la 75 Mbps, în schimbul unei taxe de 3,72 euro (TVA inclus).

Si ma intreb cat de repede se consuma un giga pe mobil, daca traficul meu de date in ultimele 3 ore este:

retea de mobil

Update, am aflat pana la urma cat net intra in abonamentele 4G Cosmote:
cosmote patru g

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Cosmote lanseaza reteaua 4G, are si internet ?

  1. Nu am inteles prea bine: eu la abonamentul SmartXL (31E pt. iPhone5) am voie pe 4g sau trebuie sa platesc in plus?

  2. buna. cosmoteu trece la 4g si 2g e varza ? vrea bani pe abonamente ? nu nu. sa ma de-a in judecata . am semnat un contract prin care ei se obliga sa-ti dea serviciile contractuale si eu le platesc. dar ce draq sa le platesc cand apelul se oprea la 2 secunde ? le platesc sa-mi fac nervi cu o varza de retea????? protectia consumatorului ne ignora total…iar eu astept sa ma dea in instanta ptr ca am incredere in judecatorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.