home to blog Concurentii de la Eurovision 2013

Concurentii de la Eurovision 2013

Agitatie mare in culise adineauri, pe culoarul de intrare in scena. Toata lumea repeta, vorbea la telefon, faceau exercitii de respiratie si isi cautau prietenii din priviri. Cam acestea sunt impresiile din culise. M-am vazut si cu Turcescu, Robert Turcescu  care avea cravata violet, pregatit de altfel sa se califice in finala.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Concurentii de la Eurovision 2013

  1. Salut din Berlin,

    Am urmarit aseara show-ul si sincer sunt dezamagit de ceea ce s-a ales… Sincer nu inteleg cum se pot astepta romanii ca piesa lui Turcescu sa obtina un loc bun?!? E o melodie tip VAMA VECHE pentru romani poate la Mamamia la creatie… dar la Eurovision?!?

    Natalia Barbu era piesa IDEALA pentru un asa show… asa ca de aici din Germania parearea mea e no change Romania anul acesta! chiar si cu Luminita Anghel… pacat pacat pacat …. Romanii trebuie sa inteleaga si partea comerciala a acestui show…cine ar difuza la radio piesa lui Turcescu sau a Luminitei Anghel pe aici prin Europa?!

    Anyways succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.