home to blog Concedii

Concedii

De fapt nu neaparat concedii. Sau poate ca da, pentru ca noi nu avem de unde sa stim ce se intampla in spatele hartiilor revistelor. Se intampla in felul urmator, apare revista, publicatia, ziarul cum vreti sa-l numiti, iar pe site sunt informatiile de la jumatatea lunii Decembrie.

Mai stati ma mult in concediu?

Pe langa asta am auzit azi niste vorbe despre bloggeri. De genul sunt degeaba, sunt cretini si nespalati. Din pacate nici nu pot, nu reusesc si nici nu vreau sa le dezmint.

Si inca una, pentru bloggeri si jurnalisti, ati cautat ma mult filmuletul ala cu Bill Gates? Adica ati luat materialul ala de la televiziunea franceza fara dretpuri si l-ati aruncat repede. Nu v-ati uitat ca erau materiale mai bune, cum ar fi asta.

5 thoughts on “Concedii

  1. E normal lnimeni nu o sa acorde prea mare atentie unui lucru ce nu aduce profit (ca nu da nimeni bani sa intre pe site) pe acnd revista..e pe bani 😉

  2. pai si eu cum dracu scriu despre un articol aparut in revista? va pun sa o cumparati? 🙂 🙂

    Iar daca nu-s in stare sa vanda publicitate pe site, ii priveste 😉

  3. You don’t….ne povestesti despre cum e afara, ce mai fac vecinii tai, ne dai poze ca motiv sa-l iubim pe videanu…si suntem multumiti :))

  4. Esti cu vaca, Piticu! Filmul cu Bill de pe site-ul lui Zoso e facut de catre Futureshop, un magazin de electronice (lant imens) din Canada. Si era din Quebec. Si provine de pe site-ul lui Futureshop si YouTube.

    No, îi clar amu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.