40 thoughts on “No comment: jurnalisti agresati la protestul Antena 3

 1. Ce cautai ma tu acolo? Basist te bagi in multime anti-basista? Ce crezi ca se intampla daca vine un fotograf de la antena 3 intr-o multime care manifesteaza pro basescu? Ce va mai place sa provocati!

   1. Simpla prezenta a unui angajat de la b1 sau de la realitatea in-tro multime anti-basista atrage de la sine iritare. Sa nu-mi spui ca nu stii asta ca nu te cred.

   2. Daca tot pui o intrebare, de ce imi stergi raspunsul care nu contine nimic obscen? Ai inceput si tu ca zoso sa cenzurezi? Esti ceausist? Iti place cenzura?

   3. Tu ai citit macar o singura data ce am scris eu? Reiau: Simpla prezenta a unui angajat de la b1 sau de la realitatea intr-o multime anti-basista atrage de la sine iritare. Sa nu-mi spui ca nu stii asta ca nu te cred.
    Daca nu pricepi nici a doua oara ce am scris, inseamna ca am subapreciat inteligenta ta. Si sa stii ca nu te consider prea inteligent.

 2. Sa reactionezi in acelasi fel ca si un marlan care agreseaza o femeie nu te face mai destept . Te face la fel de marlan ca si el. Existau si alte moduri de aplana o astfel de situatie nu neaparat prin violenta . Oricum , se cunosc iesirile tale de marlan ( vei reactiile in trafic!! ). Punct .

  1. pe bune? ce reactie am avut? vrei sa explici sau sa argumentezi cumva?

   Ce trebuia sa fac? Esti tu destept, astept un comentariu in care sa argumentezi ca trebuia sa fac aia si aia.

   1. Ala i-a dat un sut in fund reporteritei de la b1. Tu i-ai pus mana in gat si l-ai impins. Ce ai facut tu nu e violent?

 3. Felicitari! desi cred ca trebuia un raspuns mai intens. Am si eu o intrebare de ce nu spune nimeni pe fata ce fel de oameni erau acolo? de ce nu se detaseaza nimeni de acei potentiali votanti? eu unu daca eram presedintele unui partid adevarat m-as fi delimitat de acei oameni, daca cineva spera ca acei oameni vor vota altceva in afara de psd.

 4. Piticule, te felicit, chiar si partial. Aici sunt niste principii la mijloc: nu lovesti o femeie neaparata, nu lovesti un ziarist caruia meseria ii cere sa relateze din zone fierbinti, nu lovesti fara advertisment, si lista poate continua. Nu, ideologia politica si simpatiile/antipatiile electorale nu justifica grosolaniile. Mai ales ca nici nu au fost expuse. Imi pare rau ca nu pot sa iti ofer mai mult decat sprijin moral. Sunt in Germania si daca as fi fost in Bucuresti nu as fi participat la un astfel de mars. De aceea imi cer scuze ca poate suna ipocrit când spun ca daca as fi fost acolo te-as fi aparat si pe colega ta. Cel putin pe undeva mi-as fi dorit sa o fac.

 5. Salut, Cristi ! Cateva constatari:
  1. Unde dreaq se dau imprimante gratis ca aia erau fara dinti in gura dar aveau cu ei print-uri color cu imprimante laser. S-a spart vreun depozit de retail?
  2. Imediat dupa incident eu as fi traversat pe trotuarul celalalt. Ati cam exagerat un pic si voi cu prelungirea prezentei in acel perimetru.
  3. Ii doresc succes Madalinei in demersurile ei juridice. Tipul acela trebuie pedepsit exemplar, indiferent de parerile politice; e inadmisibil asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.