home to blog Comenteaza si cu Facebook

Comenteaza si cu Facebook

Nu stiu cand s-a intamplat rocada, dar Google nu mai e cel mai accesat site din Romania, conform Alexa. Facebook a devenit cel mai accesat site din Romania.

Drept urmare am pus pe blog pluginul de comentarii de la Facebook. Asta pentru ca am observat doua lucuri. Primul ca exista o lene in a completa campurile de comentarii pe bloguri, drept urmare iata deja campurile precomentate cu Facebook.
Si al doilea ca oamenii prefera sa intre pe blog, sa citeasca articolul, dar sa se intoarca pe Facebook sa comenteze acolo. Aici as fi curios de ce faceti asta?

Drept urmare pluginul de comentarii de la Facebook va permite optiunea sa comentati pe blog, dar in acelasi timp sa duceti discutia si mai departe pe Facebook.

In alta ordine de idei va recomand si pluginul Facebook Like Thumbnail. Acesta va pune in header, ca sa citeasca Facebook-ul, poza atasata articolului. Daca nu, va pune o poza default. Astfel incat la share pe Facebook sa se vada totul frumos.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Comenteaza si cu Facebook

  1. Salut. Am si eu un blog pe wordpress. Se poate instala plugin pt facebook? Ma chinui de cateva zile si nu reusesc. Poate se milostiveste cineva si ma ajuta si pe mine cu un sfat. Multumiri anticipate.

  2. Alexa.com isi bazeaza statisticile pe utilizatorii care au instalat toolbar-ul de la ei. Iar acestia sun in general webmasteri sau simplii bloggeri care incearca sa-si promoveze continutul prin grupuri si grupulete FaceBook.
    Nu as da nici 2 bani pe statisticile alexa.com, in Romania nu sunt relevante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.