home de pe net Cine stabileste preturile reclamelor?

Cine stabileste preturile reclamelor?

Cred ca din experienta am aflat ca preturile sunt stabilite de cerere si oferta, asta in conditiile in care  exista acesti doi elementi.

N-am nimic impotriva oricui vrea sa faca reclama pe bani putini, sau de cineva care cere bani multi sa faca reclama. Dar parca asta se intampla aici la nivel de ascuns. Se zice ca marii mahari din publicitate au facut cartel ca sa se mentina niste preturi si ca isi impart intre ei profitul.

In schimb …

Doar in aprilie puteti cumpara spatiul 469×60 din header pentru doar 999Euro/luna!

12 thoughts on “Cine stabileste preturile reclamelor?

  1. Bine, e si normal ca “maherii” sa stabilesca un pret. Dar asta nu va impiedica pe voi (tu, zoso, buddha si restu’ haitei) sa ridicati stacheta, nu? Pla mea…am auzit de niste cifre ridicol de mici pentru reclama pe bloage…dar inca nu am auzit de reduceri drastice la storage, server, alea.
    Ia fa un post…asa, pe bune…cu timpul pe care il petreci TU personal, ca sa aduni date, sa scrii posturi, sa mentii bloaga asta…si parca presimt ca iese la ceva bani mai jos de salariu de gunoier. Si nici macar nu poti sa umbli din usa-n usa de craciun, nu?
    Ei comedia dracu’…ca una doua vorbim de milioane de euro dati pe reclama pe internet…
    Ia, piticule, lanseaza ceva o adunare, un sindicat ceva…ca e de kkat situatia. 🙁

  2. Asa credeam si eu ca este gresesla, insa am vazut mai sus taiat 1999….atunci evident am avut o reactie de uimire, pur si simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.