home de pe net Cine ma mai copiaza

Cine ma mai copiaza

Si de ce?
La ultima intrebare nu stiu sa raspund, pentru ca daca as cunoaste toate gandurile oamenilor as putea sa fac mult mai multe, dar pot sa presupun ca imi copiaza contentul din feed pentru simplul motiv ca vor content bun si gratis, pentru ca vor sa creasca repede in google, pentru ca vor rank si sa fure. Ermmm … pentru asta avem destule metode prin care sa ii cerem lui google sa va ignore. Nu gasesc insa cum sa banez un anumit host sa imi citeasca feedburnerul.
Dar incerc asta:

/sbin/ipfw add reset tcp from www.e-matrimoniale.com to any
Acuma sa-mi para rau pentru ro4.globehosting.net [194.117.236.182], dar nu e vina mea ca si anume clientii vostri sunt exact ca o cacofonie.

In schimb, daca cu tipul de la luminitze am avut discutii anul trecut si le-am solutionat amiabil, mai vedem acum subscriberi ca :
PeScurt.ro/pre beta (+http://pescurt.ro)
Web 2 Crawler (v20; http://www.stiri24.ro)
Wasabot/1.4 (+ http://www.wasalive.com ) Java/1.6.0_02

Voua v-a dat cineva ideea sa imi ziceti si mie ca vreti sa imi preluati continutul? Daca nu … va urez traditionalul MUIE

24 thoughts on “Cine ma mai copiaza

 1. eh, cand a fost atunci cazul mi-ai zis ca trebuie sa fi facut eu ceva prostii (?). Dar ca si-acuma, cu acel “tu nu ai dreptate”, o lasi in aer in genul “ba p-a ma-tii”. Bun argument. Parca chiar tu te plangeai recent cand altii te acuza dar nu spun si de ce. Aminteste-ti… 🙁

 2. pai ai zis ca pun poze ce nu sunt ale mele, dar ce nu le precizez sursa? si da … ai dreptate, poza de mai devreme din herastrau nu e facuta de mine, da e facuta cu aparatul meu … drept urmare cine o fi cu drepturile ? 😛 daca vrei sa o luam asa

 3. oh God, am scris de BLOGURI (plural!) in general, nu de al tau. Reciteste: “Toate stirile puse pe bloguri sunt cumva originale? Toate pozele?”

 4. Atunci raspunde-mi la asta: “bolnavi patologici, oameni care au nevoie de psihiatru…” a spus-o Buzdugan la adresa blogurilor, eu ce ar trebui sa zic acum? A vorbit despre bloguri deci nu a vorbit despre mine nu ?

 5. chiar ca nu vad cea mai mica legatura cu subiectul de aici si cu ce-am scris eu :(. Oricum, mi-am spus parerea si crede-ma, chiar mi-e teama sa continui discutia, poate n-ai chef de asta. Si mi-e sa nu consideri abuz sau mai stiu eu ce daca tot iti raspund.

  Punctul meu de vedere era ca exista intr-adevar unii care fura sau spameaza ca porcii. Dar pana sa fii SIGUR ca astea sunt intentiile lor, ia-o mai diplomat si nu-i afisa ca pe hoti dovediti.

 6. nici nu tb sa-ti ceara acordul atata timp cat preia pana in 500 de caractere sau chiar mai putin si iti pune si linkback care transfera PR. Asa ca piticule nu mai sari atat de fund in sus ca nu rezolvi nimic.
  daca tot esti asa suparat.. baneaza IP-ul.

 7. Stii cat de destept esti tu? Sa iti explic.

  Tu esti sef de stat. Nevasta-ta se imbolnaveste din cauza cărnii de pasare. Tu treci toată ţara pe profil vegetarian pentru că poţi.

  Parcă erai web2.0, feedback, cititorii tai, libertatea informatiei si alte cacaturi deastea.

  Dezamăgeşti 1500 de unici pe zi din cauza unora care nu vad luminiţa din cauza beznei în care se trezesc?

  Ai prins-o?

 8. am intrat din una in alta pe http://www.mijto.blogspot.com/ e asa de mijto(sic) incat ti-a copiat articolul cu beyonce litera cu litera si pliu cu pliu din rochia ei. am comentat ceva…cu toate k nu merita interesanti de-astia:”domnu mijto,n-am nici o problema cu mneata da mai sunt unii care citesc blogu piticului…..esti cel mai bun in copy-paste”. daca mai ai un blog si esti mijto,te rog sa ma ierti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: