home to blog Cica citatul surselor

Cica citatul surselor

Zoso pune pe blog poza cu Raduleasca, antena2 difuzeaza poza asta intr-o emisiune si o intreaba pe Raduleasca ce face cum o mai duce. Asta ii injura, azi emisiunea se suspenda iar aia sunt dati afara.

Evenimentul zilei pune link catre zoso.ro, dar in poza pun sursa frumoasa.

Si noi incercam sa ne laudam aici cu jurnalism online si precizarea surselor corecte nu? 🙂
Adica da, am luat poza de pe blogul lui zoso, drept urmare poza se cheama sursa 7est.ro 🙂

11 thoughts on “Cica citatul surselor

 1. hello… nu o mai arde aiurea cu precizatul surselor cand tu iei filme le pui pe blog si dai o sursa complet lipsita de logica. Te comporti IDENTIC cu cei pe care ii injuri mai sus. Exemplu: postul http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se-face-o-campanie/index.html sursa “Innocente”. A facutr cumva inoccente filmul ? daca tot esti asa de moralist de ce ai pus “innocente” ca sursa ?…. nu esti consecvent si prin acest post te-ai injurat chiar pe tine… un pic ironic nu ? taman tu care ai avut o crestere de 300% intr-o sapatmana datorita “posturilor de calitate” (a se vedea linkul de mai sus) 🙂

 2. Eu cred ca sursa e citata corect… Poza prezentata e de fapt poza facuta de 7est.ro (comparatia intre original si poza editata de zoso). Cred ca e un fel de “opera derivata”. La fel cum zoso trebuie citat cand se prezinta poza in forma editata de el, cred ca si 7 est trebuie citat atunci cand poza pusa pe situl lor nu e identica cu cea de pe zoso.ro

 3. Stati ca nu am inteles.
  Zoso ia o poza, o modifica, fara sa aiba drept de utilizare/modificare, castiga bani cu ea si se asteapta ca produsul furat sa fie marca inregistrata?

  Posibil sa nu fi inteles exact.

 4. Neah, la deontologii lu’ peste nu se aplica. Doar ceilalti e prosti si hoti 🙂

  De fapt, toata distractia asta are un singur scop: vine gutupanu’, ca mine si ca tine, da cu ochiu’, se amuza, comenteaza, face cifre si grafice d’alea frumoase. Din astea ies reclama si, mai departe, banutu’.

  Nu-ti trebuie mult creier sa realizezi ca, de fapt, nu exista principii. Desi ei cred sincer ca le au.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.