home to blog Chuck weekend

Chuck weekend

Pentru ca la tv n-am apucat sa-l vad cap coada si pentru ca serialul asta e visul oricarui pusti pasionat de calculatoare si povesti adevarate cu spioni, am stat week-end-ul asta sa vad seriile 1 si 2 din Chuck.

La noi la tv a fost pana acum doar seria1, o mica poveste as zice din ce se intampla in seria doi. Nu se complica povestea ca in celelalte seriale simple, dar acum apar si vedetele.

Ce mi-a placut in filmul asta e ca elementele de decor din magazin si minisediul lor sunt reale si din zilele noastre. Sa vedeti cand va veni seria 2 si la televizor ce perete de servere au. iar povestile din film de spionaj, contraspionaj si tlate nebuniile pentrru care se alearga oamenii acolo sunt cat se poate de reale si foarte putin fatenziste.  Bine, daca nu asteptati pana cand apare la noi, se vede la NBC online.  Ma intorc sa mai vad 10 episoade, iar apoi va povestesc o groaza de intamplari de zilele astea.

Sa fie asta un mijloc de relaxare? Ah, seamana cu mine Chuck nu? 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Chuck weekend

  1. Daca urmaresc o serie, mai bine o fac in fata calculatorului, stiu ca pot pune pauza cand vreau eu si ma pot uita oricand, decat la televizor, cand e sa se intample ceva Bang! publicitate! si nu dureaza 2-3 minute ci un sfert de ora….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.