home to blog Chestii de Bucuresti

Chestii de Bucuresti

Orasul asta e aparte. Nu seamana cu nici un alt oras, pentru simplul motiv ca aici se aduna toate celelalte orase. Bucurestiul are succes tocmai prin diversitatea sa, dar si pierde pe acelasi motiv.

Pana acum se spunea ca daca ai numar de bucuresti inseamna ca stii sa conduci, ca alergi cu masina tare, ca esti inconstient prin provincie sau ca te poti strecura usor prin traficul din oras. In schimb astea se aplica soferilor ce conduc pana in ora 10 dimineata, dupa ora 10 … apar pe strazi soferii de week-end.
Azi butonand prin masina am dat peste viteza medie din ultima luna si m-am intristat: 17 km/h. Asta in conditiile in care eu conduc si noaptea si dimineata, si pe trafic, dar si cand e liber.

Bucurestiul e murdar, imposibil de murdar. Chiar daca e o hotarare de primarie generala a lui Oprescu care obliga firmele ce sparg strazile sa asfalteze la loc in maxim 48 de ore (si culmea se aplica), mizeria ramane se produce si nu sta nimeni sa o stranga. De fapt stau sa o stranga, atunci cand se face reclamatie, atunci cand se face scandal, sau numai daca pe strada aia sta cineva foarte important. Acum Florin Calinescu nu prea mai e nimic, iar Vosganian mai are foarte putin pana cand ramane fara job, drept urmare de ce sa ne mai spele astia strazile cu sampon?

Si ca unii se lauda ca il au primar pe Piedone … sa citim ce scriu si altii.  Dar asta e orasul si pareri vor fi peste tot si oricand si oricum. Anyway astept sa vad cata mizerie si cat deranj vor produce sarbatorile astea.

5 thoughts on “Chestii de Bucuresti

  1. De sarbatori, cu siguranta, va fi mult mai rau decat de obicei si deja incepe. Mi-e groaza de ce va fi peste o saptamana. Cred ca ma intorc in Pitesti pana la anul, mai bine 🙂

  2. Daca am avea politicieni mai responsabili, poate am putea trai mai bine in capitala. In acealsi timp, daca am fi un popor de oameni la fel de responsabili ca politicienii pe care ni-i dorim, poate ca am avea parte de mai mult confort in Bucuresti. Iata cele 2 premise ale unui oras mai curat si mai frumos, iar noi nu dispunem de niciuna dintre ele. Cand o sa dispara taranimea de pe strazi, comportamentul balcanic din inimile noastre si comunistii de la putere, vom putea sa ne bucuram si noi de orasul in care traim. Pana atunci…dam vian unii pe altii 😉

  3. bucurestiul e un oras infect, sunt student aici, si as pleca cu cea mai mare placere, nu ca nu mi-ar place facultatea, doar ca la cate desene animate gasesc pe strada … imi vine sa urlu. nu e un oras frumos, nu ofera coditii sa reusesti in viata chiar daca muncesti mult … hai ca ma lungesc si nu zic ce vroiai sa zic, bucurestiul e un jeg, un oras aglomerat plin de tarani, nu ma refer la provinciali, ma refer la bucuresteni …. multumesc lui dumnezeu ca nu m-am nascut aici.

  4. Atunci, bai studentule, ce naiba cauti aici? Nu sunt destule scoli la tine acasa? Bucurestiul e jegos din cauza astora ca tine care migreaza aici si uita sa plece. Aici se da ora exacta, bai studentule!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: