home to blog Cele 450 de radare

Cele 450 de radare

Azi am facut cred o prostie. Mi-am luat rovinieta. Cred ca am circulat o saptamana fara, bineinteles fara nici o problema. Ideea ar fi buna, am dat banii CNADR ca sa ne repare strazile, ca sa imi vad si eu investitia pe undeva. Sau am dat banii cuiva sa isi mai puna un termopan la o vila si sa fure din materialele gandite pentru reparatia si dezvoltarea drumurilor noastre. Si daca tot vorbim de drumuri am o vaga impresie ca la doua luni dupa ce am schimbat bileta la masina s-a stricat iar.

Ei, pe drumrile astea proaste care strica masinile mai nou apar si radare. Politia rutiera a cumparat 450 de radare cica nedetectabile, care vor fi instalate pe toate masinile de politie rutiera din toata tara pana la finalul lunii martie. Sarim peste faptul ca politaii habar n-au sa foloseasca radarele noi, dar se mandresc cu ele si ne intrebam la ce folosesc radarele?
Adica dupa un drum in care nu poti merge cu mai mult de 40 km/h cand prinzi un drum drept, eventual lin pe care ai putea sa accelerezi nu poti ca te vede radarul. Si daca ai detector probabil nu il vezi sau da.

Si acum va mai urma un val de radare puse pe strazi, un numar mare de accidente de circulatie, cretini care se vor speria de fiecare data de cate ori vad o masina de politie si un trafic si mai imbacsit si mai prost decat acum.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Cele 450 de radare

  1. sunt doar o iluzie optica la fel ca si drumurile noastre. nu exista radar nedetectabil 🙂 si apropo de rovinieta eu cred ca inainte s-o cumpar pe urmatoarea am sa-l dau in judecata pe Basescu ca el a bagat-o si o sa-i trimit toate facturile de la service la decontat pe rovinieta

  2. Este vorba de radare care emit unde in regim POP – adica in momentul in care se apropie masina de radar. Acest lucru este ,,automatizarea obiceiului multor politai de a porni radarul in momentul in care au victima in obiectiv”- procedeu ilegal dealtfel !!!!!!!!!!
    Pentru cultura lor generala , detectoarele de generatie noua au si detectare in regim POP asa ca achizitia acestor radare nu e decat o buna afacere pentru vanzatorii de detectoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.