home to blog Cei 10 castigatori ai bicicletelor rosii

Cei 10 castigatori ai bicicletelor rosii

Probabil cel mai folositor concurs al anului de pe bloguri s-a terminat. In urma acestui concurs 10 oameni vor pleca acasa pe biciclete si astfel se vor bucura de sport, sanatate si de protectia naturii 🙂

Cei 10 bloggeri care au raspuns corect provocarilor si au reusit sa convinga juriul ca bicicletele le vor primi pe merit sunt: Robert Lazar ,Alexandra Carastoian, Zapacita ,Dianna, OmulSimplu, richie , Alex, Ovidiu Sirb, moldoveanul si Henrich.

Detalii despre cum se pot ridica premiile gasiti pe blogul concursului. Bravo, acum ramane sa va puneti camere pe biciclete si sa filmati cum va strecurati printre masini.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Cei 10 castigatori ai bicicletelor rosii

  1. Astazi dupa ce trece furtuna o sa pasez bicla rosie catre prietena mea:)
    Felicitari tuturor castigatorilor si mai ales felicitari organizatorilor care au facut online-ul sa vorbeasca intr-una despre biciclete 😀

  2. Băieti mi-au promis ca gasesc o solutie sa mi-o trimita prin curier. asta era duminica ultima data cand m-au contactat. Maine e vineri si nu am mai auzit nimic de bicicleta mea. Imi puteti spune ceva, o mai primesc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.