home to blog Cealalta fata a blogosferei

Cealalta fata a blogosferei

Nu stiu de unde – pentru ca nu mai folosesc readerul de cativa ani de zile si nu mai prind decat acele articole foarte importante – mi-a ajuns sa citesc articolul asta. Nu ii voi da link, pentru ca nu intentionez sa promovez asa ceva. Insa vi-l prezint tocmai pentru a va atrage atentia asupra lui.

bloggeri

De aici sunt de tras doua invataminte, ca oameni de genul asta exista  si daca va intrebati de ce nu creste, nu merge, de ce nu sunt camapanii in blogosfera, pai uite ca din cauza asta. Pentru ca un client sau o agentie sau cineva vad asa ceva. Iar dupa ce vad asta, in aroganta lor se bat pe burta si spun eu nu lucrez cu astia, cu nimeni dintre astia.

Celalalt lucru ar trebui stiut. Citeste-ti articolul dupa ce l-ai publicat. Altfel … voi ce ziceti?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Cealalta fata a blogosferei

   1. Tipei i-a scapat mai mult decat o cratima, i-a scapat abilitatea de a scrie. 🙂 De specimenul care injura ca la usa cortului nu mai zic nimic, ca n-are sens.

 1. Pot sa remarc faptul ca in ciuda varstei, acel blogger cam duce lipsa de creier. Mai pot sa remarc, ca are un blog plin de advertoriale.. deci clar, asta-i dela pe bani, nu-l intereseaza ce scrie propriu-zis. Si da, ai dreptate cu acele doua chestii subliniate.. din cauza unora ca asta, unele campanii blogosferice au de suferit, impliciti blogosfera.

  1. Cătălin, nu ți se pare că faci niște acuzații nefondate la adresa blogului care tu spui “că cam duce lipsă de creier?”. Măi, scuzați-ne vă rog că nu suntem perfecți. Chiar vă rog să mă scuzați… Atâta bârfă pe subiectul ăsta nu am văzut. Faceți articole vorbind despre fel și fel de bloggeri care mai greșesc că pana mea…nobody’s perfect! Ar trebui să vă intereseze prototipurile retardate din societatea de zi cu zi…de toți idioții care vă tracasează zilnic în viața offline și să ne lăsați pe noi, bloggerii să scriem cum DORIM, ce DORIM! Că nu cred că vă convine dacă noi scriem așa despre voi ăștia “criticii”. Eu unul am făcut-o! Că sunt sătul de prostie, de arta asta de a critica, deși ei nu văd că sub nasul lor sunt lucruri muuult mai importante decât o banală greșeală gramaticală neintenționată!

   Și Cătălin…faptul că un om greșește un cuvânt, îl caracterizezi automat ca fiind fără creier? Atunci omule, cumpără o șurubelniță tip stea și reglează-te! 🙂

   Dacă uit să pun un rahat de minus, liniuță mijloc sau cratimă ( pe înțelesul tutoror ), merit să fiu înjurat de un blogger în mare parte plictisit? Nu vi se pare deplasat oameni buni?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: