home to blog Ce se intampla la Radio Romania Actualitati?

Ce se intampla la Radio Romania Actualitati?

Ascult RRA foarte, foarte rar. De obicei atunci cand nu mai exista altceva in FM, dar nici nu am muzica pregatita pe stick. Sau atunci cand ma duc la casa de vacanta, acolo unde nu e decat Romtelecom pe cablu si fara semnal pe mobil.

Si totusi ce s-a intamplat cu Romania Actualitati? Si-au schimbat emisiunile.  Si-au facut pagini pe Facebook, adrese de mail pe Yahoo!, cer sa primeasca SMS-uri de la ascultatori, ca sa faca emisiunile mai dinamice. O iau pe Xonia prin telefon (nu stiu cine e, dar am inteles ca a intrat in direct intr-o emisiune alaturi de Stefan Banica, deci e cam la fel de importanta). Dau rockareala …

Se schimba Romania Actualitati si noi nu stim? Au vreo strategie sigur si o tin ascunsa nu?

7 thoughts on “Ce se intampla la Radio Romania Actualitati?

 1. Cand mai fac drumuri cu masina si ajung in zone unde nu-i prind nici pe ungurii de la MR2, bag un Romania Cultural de sta mata-n coada. Si nu doar muzica misto dar si emisiuni interesante am avut ocazia sa ascult.

 2. nu se intampla nimic 🙂 stii vorba aia lupu-si schimba parul dar naravul ba….. aintzai tzai 5 cm gheatza la mal …. cum ar fi sa dai LIKE la chestia asta ? =)))

  1. Ca sa nu fie discutii pro si contra, mesajul e din interiorul SRR. Aia cu “ghiata la mal” nu se mai da de vreo 4 ani. Bine ca judeci dupa ce ai si ascultat, StiluRilu, ca altfel nu mai dormeam la noapte.

   Vizionare placuta in continuare la “Romania got talent”, superemisiunea pentru “romani”. Toti va plangeti ca nu e caalitate in media si va uitati printre gene la mizerii. Altfel, muzica la RRA e chiar naspa ca sa nu avem discutii.

   1. nu stiu cum sa-ti explic dar in SRR aia cu ghiata la mal inca mai exista ca nu o mai auzit tu pe 105.3 sau pe cat prinzi e problema ta. vezi ca muzicalul, culturalul, antena satelor si radio bucuresti baga aia cu gheata la mal sau ma rog.

 3. Să facem o petiție pentru ca cineva de la RRA să-l sune pe piticu înaintea fiecărei melodii și să-l întrebe: “Piticule, ești pe serpentine, se conduce bine? Avem voie să dăm melodia asta?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.