home to blog Ce se intampla in mall la 3 dimineata?

Ce se intampla in mall la 3 dimineata?

Nu ma intrebati ce cautam eu sa ma uit pe webcamurile de la mall la 3 dimineata, dar ce cautau persoanele din poze in mall la ora asta? Si cu pungi de cumparaturi in mana?

Totusi, ar putea siteurile mallurilor sa afiseze programul de functionare?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Ce se intampla in mall la 3 dimineata?

  1. Afi, ca mall, e deschis non-stop. Majoritatea magazinelor (tzoale & stuff) inchid la 23:30. Real e deschis non-stop. Si da, lumea se poate plimba in voie. Si nu, nu se dau spargeri, pentru ca (logic) exista paza non-stop.

    Dar sincer, toate informatiile astea le puteai afla direct din magazin. Scrie pe usi. PESTE TOT. Banuiesc ca ai fost de sute de ori acolo. Chiar era necesar un articol pe blog despre asta?

  2. IQ ce te aprinzi asa ?:D E si omul curios ce cauta altii la ora 3 in mall. Si oricum, din punctul meu de vedere, sa faci cumparaturi la asa o ora…e exagerat deja.

  3. Exista o sansa sa fie angajati pe la salile alea de bowling/stuff – care-s deschise pana la 5 dimineata. Sau sa fi fost pana la ora 3 la salile alea. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: