home to blog Ce sarbatorim de Craciun?

Ce sarbatorim de Craciun?

Prahova Tv s-a prins ca exista internet si ca emisiunile lor pot ajunge pe bloguri. Ceea ce e bine, eu va multumesc pentru mail. Dar totusi … e grav. E Romania! Trebuia sa ii mai intrebati daca au votat cu Iliescu.

Si Isus s-a nascut de Paste?!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Ce sarbatorim de Craciun?

  1. pe principiul “prostim poporul cu televizorul” se apuca si astia de facut reportaje. sunt curios cate persoane au stiut si le`au taiat la montaj. hai sa nu mai vanam oameni redusi,sau care nu stiu foarte multe doar ca sa facem noi fun. de ce nu a mers si in Ploiesti?

  2. Ai primit email de la ei?:) Iisus se scrie corect si s-a nascut de Craciun ca e data fixa…ca orice zi de nastere…si de Paste a inviat…iar sarbatoarea nu are data fixa…dar pica mereu duminica:D

  3. Haahahahahahahaa :))))
    Normal ca au taiat la montaj, asta e scopul reportajului. Totusi nu aveti impresia ca batranii nu ne mai inteleg sensul vorbelor? Este trist, din pacate, ca pot fi manipulati atat de usor.
    Cat despre reportaj, este unul funny, pe linia degajamentului cladirii intr-o apa :))))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: